ANKARA KUAFÖRLERİ VE ANKARA KADINLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA KUAFÖRLERİ VE ANKARA KADINLARI

Kadınların en uğrak mekanları, dedikodu kazanlarının fokur fokur kaynattıkları o güzeller güzeli yer olan Ankara kuaförleri ne ilişki sorunları, ne kıskançlıklara, ne duygusal anlara, ne güzel ilklere ve ne fallara ev sahipliği yapar. Network satışları yapan kadınlarında ayrıca bir ticarethanesidir.


Dışarıdan bakınca sadece kadınların kişisel bakımlarını yaptırdıkları, saçlarını kestirip, saçlarını boyattıkları ve tonlarca para döktükleri yerler olarak görülen bir yer olarak bilinen kuaförler Ankara'nın tüm nabzını tutan yerler olduğunu bilmiyorlar. Ama şimdi bu sırları sizin gözünüzün önüne sere serpe sericez sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Haaa laf lafı açarda neler olduğu hakkında bazen arada bir kaç kelime ağzımızdan kaçırabiliriz ama sırlarımızı asla.

Asmi Güzellik Sevilay Göçer

Kızılay

devamını oku... Adres: Selanik Caddesi No:46/1 Huzur Apartmanı Çankaya - Ankara

Chic Güzellik ve Kuaför Salonu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi Şehit Eren Bülbül Caddesi 22/23 Beker Plaza 42/B Yaşamkent - Ankara

Şule Gürsoy Güzellik Salonu

Altındağ

devamını oku... Adres: Güneşevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 3/E Altındağ - Ankara

Özel Medikal Estetik Estetisyenlik ve Güzellik Kursu

Kızılay

devamını oku... Adres: Kocatepe Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:27 Kat:2 Daire: 5-6-7-8 Kızılay-Ankara

Çağdaş Ergün Saç Tasarım - Kuaför

Dikmen

devamını oku... Adres: Sokullu Mehmet Paşa caddesi 127/C Dikmen-Ankara

Vanner Estetik Güzellik Salonu

Batıkent

devamını oku... Adres: Kardelen Mahallesi 2026 Cadde Batıkent Yolu Arkent 91 Sitesi No:14/3 Batıkent-Ankara

Bali Premium Beauty Güzellik Salonu

İncek

devamını oku... Adres: Kızılcaşar Mahallesi Zafer Caddesi No:54 İncek-Ankara

Ali Fikri Hair Design

Batıkent

devamını oku... Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Caddesi No:5B/D Yenimahalle - Ankara

Gökçe Koçak Güzellik Merkezi

Etlik

devamını oku... Adres: General Doktor Tevfik Sağlam Caddesi Yayla Apartmanı No:64/14 Etlik - Ankara

Ares Kuaför ve Güzellik Merkezi

Ümitköy

devamını oku... Adres: Ümit Mahallesi 2494 Cadde Çamlıca Bulvar Sitesi E Blok No:3 Ümitköy-Ankara


Ankara Kadınlarının En Güçlü Silahı Kuaförler


Gerçekten en güçlü silahı kuaförlerdir kadınların çünkü herkes her şeyi o kuaförlerde çözer. Mesela dip boyasına gidenler yok mu haaa işte onlar tüm muhitin kadınlarının dedikodularını o ağdacı kızlardan öğrenir. Kim kiminle takılıyor, kimin sevgilisi kim, kimin sevgilisi aldatmış, kimin kocası kime ne almış?

Bunlar sadece çok da sır olmayan küçük ayrıntılar ama konuyu derinlemesine öğrenmek istiyorsa" söyleyelim Ayşe'ye de bize bir kahve yapsın senin falına bakıcam kız, içimden geldi "diyen o ablamız tam anlamı ile avına yaklaşan bir aslan edası ile yaklaşır ve tüm gıybeti direk kaynağından öğrenir.

Ehemmm ehemm şey yani kuaförler de en trend saç renklerini tutturmak adına saatlerce beklerken güzel dostluklar kurabilirsiniz.

Kuaförlük Nankör Meslek Anacım


Ankara'da ve dünya genelinde kadınlar kuaförlerden hep dert yanar ama en az ayda 1 kere de olsa kesinlikle giderler. Hayır o dert yandığı kuaförlere de tonlarca para dökerler. Kuaförler söz konusu olduğu zaman bir dokun bin ah işit kadınlardan hiç mi güzel anıları olmaz.

" Şekerim kırıklarım al dedim kafam da saç bırakmadı. " En klişe sözler arasında meşale arasında finish çizgisine varırlar. Ama daha neler mesela " ben ne model gösterdim, o ne model yaptı ya" "istediğim renge bak onun yaptıkları renge bak ya " " vallahi saçlarım gitti ya " gibi bir çok sevmemek için bahaneler vardır. Ama en zor günlerinde yanında yine kuaförlerin vardır.

Depresyon Anı ve Kuaför Kapıları


Kadınlar olarak en büyük derdimiz olan depresyonlar için nedenimiz çok fakat çaremiz en dayanılmaz noktada kuaförlerdir. Ne yaparsan yap o depresyondan çıkmak için iki çaren vardır. Ya kuaföre gider saçını boyatır,saçını kestirir bakım yaptırırsın ama mutlaka kalıcı bir değişiklik yaptırır ardından da bir alışveriş merkezinde hunharca alışveriş yaparak kendin için bir şeyler yaparsın. Ya da sadece alışveriş merkezinde alışveriş yaparak oyalarsın.

Hiç bir şey kalıcı bir çözüm kadar seni rahatlatmaz, o saçlar değişecek aynaya baktığında kendini daha farklı hissedeceksin başka türlü iyi olamazsın. Mesela böyle zamanlarda en çok yapılan hata da asla cesaret edemediğin o değişiklik neyse onu yaptırmaktır. Kuaföre gidip " saçlarımı çoktandır kızıla boyatmak istiyordum Hüseyin hadi bana şöyle güzel bir kızıl yap bakalım " dersin. Hüseyin bilir ki sen depresyondasın ve sana öyle bir kızıl yapar ki sokakta yürüdüğünde herkes anlar ki bu kadın depresyonda ve boyanın dumanının kafanda tütmesi sayesinde kuaförden de yeni çıktığın anlaşılır. Fırından yeni çıkan ekmek gibi dolaşırsın sokaklarda aman diyim.

Sevgilinden ayrıldın belki, kendini değersiz ve önemsiz hissediyor olabilirsin belki de işten çıkarıldın yada iş bulamıyorsundur. Depresyon sebebin ne olursa olsun seni o kuaför koltuğuna oturtuyorsa sen o kuaför koltuğunda kendini kaybetme daha doğal bir şeyler yaptır. Mesela dip boyası yaptır, kalıcı bir şey yada saçlarını bir ton açtır veya koyulaştır. Ele güne ben depresyondayım deme, kızıla boyatacaksan illaki o zaman depresyondan çıktığında yap bunu şimdi değil. Depresyon sonrası kızılı daha farklı bir kızıl olacaktır.

Özel Günlerde Kuaförler Bir Başka Güzeldir


En şık kıyafetlerini giyer son derece zarif bir şekilde kuaförden içeriye girersin ve o koltuğa oturduğunda başında duran kuaförün saçlarınla oynar ve özel bir şeyler olduğunu anlar. Sonuçta bizi en az kankalarımız kadar iyi tanıyan tek kişi kuaförümüzdür. Kız biz kapıdan girerken durumumuzu kestirir ve modumuzu yükseltecek o kelimeler dökülür dudaklarından " Tamamdır, sen kendini bana bırak ben sana en güzelini yapıcam" hani yaparda işte o an anlarsın Ankara'daki en iyi kuaför benim kuaförüm dersin zaten.

Sokağa çıktığın an herkesin dikkatini çekecek kadar güzel ve alımlı olmuş, şampuan reklamlarında oynayan o kızlar kadar ipeksi ve uçuşan saçlara sahip olmuşsundur. Kendine güvenin yerinde havan o biçim Ankara sokaklarını yakmaya hazırsındır. O gün gerçekten özeldir çünkü sen en güzelsindir. Sonuçta Ankara'nın en iyi kuaförü senin ki ve yine seni en zor anında yıldız gibi parlamanı sağlamıştır.

Çirkin Betty'i Prenses Yapan Kuaför Beni Baştan Yarat


Bir kere Ankara'da en iyi kuaförler senin kendini en iyi hissetmeni sağlayanlardır. Bazen kendinden öylesine sıkılırsın ki şöyle bir sihirli değnek olsa bana dokunsa ve ben artık değişsem dersin. İşte o sihirli değnek Ankara'nın en iyi kuaförünün ellerindedir. Kendini dünyalar çirkini gibi hissederek girdiğin o kuaförlerden kainat güzeli gibi çıkarsın vallahi. Kuaförlerin mucizeleri sıkça romantik komedilerde işlenmiştir. Her filmde kadınların mutlaka bir kuaföre giriş bir de çıkış sahneleri vardır.

Filmin baş rolünü oynayan kız aslında bakımsız bir kızdır ve onu mutlaka kuaföre götürmeye ikna eden birileri vardır ve bu genelde erkekler tarafından çok beğenilen ve kızın yakınlarında bulunan bir arkadaştır.

Hemen o sahne de çeşit çeşit kuaför maceraları gösterilir. Kızın bıyıkları alınır, kaşlar alınır, ağdalar yapılır ve saçlara geçilir. Saçlar kuaför tarafından kesilir ve boyanır o esna da sanki hiç kıyafeti yokmuş gibi bornoz yada sabahlık ile kuaför koltuğunda oturan çirkin kıza bir yandan manikür ve pedikür yapılır. Kamera dudaklara yaklaşır ve kızın rujunun sürüldüğü sahne ile devam eder sanki koskoca kuaförde hiç kimse o ana kadar kızı görmemiş gibi kız bir anda en güzel kıyafetler ve yüksek topuklu ayakkabıları ile prensese dönüşerek insanların karşısına çıkar.

İşte bu hayaller ile gittiğimiz kuaförde bu denli olmasa da en güzel halinle çıkarsın ve güzelliğinin dumanı tüter bu kez senin üzerinde, hayran bakışları o anda fark edersin ve gülüşün bile artık çok daha kendinden emin bir hal alır.

İşte bu kuaförler Ankara'nın en iyi kuaförleridir. Kadınlar böyle kuaförleri kolay kolay bulamazlar ve bulduklarında da asla bırakamazlar. Kuaförler ve kadınlar arasında asla koparılamaz bir bağ vardır. O bağ öyle güçlüdür ki ona ilk kendine güvenen gülüşünü veren kuaför onun için en büyük tutku halini alır.

Bazen o kuaförlerden ayrılması gerekir çünkü ya kuaför taşınır ya da kendisi ama bırakamaz kendisi Ankara'nın bir ucunda kuaförü bir ucunda olsun o güven duygusunu veren kuaföre yine gider.

Artık en özel sırlar, eski sevgililerinin listesi, günlük hayatındaki sorunlar, huysuz patronun, deli ortağın, dırdırcı kaynanan, yediğin kazıklar, en duygusal anındaki göz yaşların hepsi kuaförünle beraber olmuştur. Kuaförler kadınların en büyük sırdaşıdır.