ANKARA'DA İSTER AİLE İLE İSTERSENİZ DE ARKADAŞLARINIZ İLE NİKAH SONRASI EĞLENCE MEKANLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA İSTER AİLE İLE İSTERSENİZ DE ARKADAŞLARINIZ İLE NİKAH SONRASI EĞLENCE MEKANLARI

Hayatının en anlamlı günü sevdiğin insan ile bir bütün olup iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, ölüm sizi ayırana dek kocalığa ve karılığa kabul edip iki beden ile tek bir kalp olmaya söz verdiğin o kutsal yeminini ettiğin adının iki hece tek kelime olan nikah, bir uyanış cümlesi bir başlangıç, bir aidiyet kelimesi gibi ama bundan sonra değişen hayatını anlatırken bu kelimeden önce ve sonra olarak anlatacağın bir olay...

Duygusal anların yaşandığı belki de durup düşündüğünüzde büyük cesaret gerektiren ve doğru insanı bulduğunda gözlerini kapatıp mutluluğa kendini bırakarak ayaklarının yerden kesilerek seni uçuran bir olay olur ve yeni en güzel hayatını ve hayallerini yaşamaya başlarsın. Böylesine büyük bir adımı atarken de yanında her an en güzel gülüşlerine sebep olan o güzel insanlar,sevdiklerin ve yeni ve büyük ailen ile birlikte daha da büyümene sebep olan hayatına anlam katan ve daha fazla güzelleşmesine sebep olan dünyalara değişemeyeceğin o sevdiğin insanın ailesi senin de yeni ailen yanında olur.


Ne de olsa yeni bir başlangıç yaptınız demin nikahınız kıyıldı iyi gün, kötü gün yeminleri edildi ve sız artık bu mutluluğu kutlama yaparak taçlandırmak ve daha da güzelleştirerek unutulmaz kılmak istiyorsunuz. Son derece haklı bir sebep kutlama yapmak için hatta şimdiye kadar kutlanacak hiç böylesine güzel ve özel sebeplerin olmamıştır. Nikah sonrası bu kutlamayı nasıl yapmayı düşünüyorsun?

Mustafa Meyhane

GOP

devamını oku... Adres: Kazım Özalp Mahallesi Kız Kulesi Sokak No:18/1 Çankaya - Ankara

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Meyzende Meyhane

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2866. Sokak 51/A Park Caddesi Çayyolu-Ankara

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

devamını oku... Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Assos Meyhane

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Yukarı Bahçelievler Mahallesi, Aşkabat Caddesi No:46/8 Bahçelievler-Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Hayat Bir Sahne

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi Mutluköy Sitesi 1946 Sokak No:16 Ümitköy-Ankara

Safie Meyhane

Kızılay

1950 yılından beri restorantçılık ile uğraşan babamızın ilk olarak 1975 yılında Ankara Demirtepe Dostlar Lokantası ile başlayan serüvenini 1987 yılında kapadokya bölgesinde açmış olduğu Ürgüp Ocakbaşı Restorantı ile devam ettirmiş 2019 yılı Şubat ayında Ankara Kızılay bölgesinde açtığımız yeni mekanımız safie meyhane ile sürdürmekteyiz.

Meyhanemiz de şık ama mütevazi dekorasyonumuz ile gözünüze hitap ederken nefis ve soğuk taze mezelerimiz, tavuk ve et ürünlerimiz, değişik ara sıcaklarımız, tereyağlı yaprak ciğerimiz ve ikramlarımız ile damak tadınıza hitap etmekteyiz.
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi İnkılap Sokak No:29/A Kızılay Ankara


Nikah sonrası kutlamanı bir aile yemeği ve canlı müzik ile mi yapmak istersin ? Yoksa tüm yakın dostların ve arkadaşların ile mi bir nikah sonrası eğlencesi yapmak istiyorsunuz? Nikah sonrası eğlencesi olarak belki de güzel bir mekanda after party yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda seçiminizi yapmak için seçenekleri biraz daha açarak gözden geçirelim belki karar vermenizde yardımcı olabilir yada fikir edinmenizi sağlayabiliriz. Sevdiğiniz artık eşiniz olan kişi ile nasıl bir nikah sonrası kutlama yapmak istediğinizi konuşarak belki de iki ayrı kutlama yaparak nikah gününüzü dolu dolu yaşayabilirsiniz.

Ankara'da Nikah Sonrası Eğlencesi Çalgılı Çengili Bir Yemek


Ankara'da nikah sonrası eğleneceğinizi aileniz ile birlikte yapmak istiyorsanız nikah sonrası eğlence yapabileceğiniz bir çok Ankara eğlence mekanı var. Mesela aileniz ile fasıl mekanında fasıl eşliğinde hem nikah sonrası eğlence yaparsınız hem de aileniz ile eğlenceye doyarsınız. İstediğiniz fix menü ayarlayarak son derece eğlenceli ve yorucu olmayan ve sadece salon parasına bir yemek vermiş ve sevdikleriniz ile eğlenmeye doymuş olacaksınız.

Ankara'da nikah sonrası eğlence mekanları seçeneği oldukça fazla, fasıl olmasın ama ailece eğlenmek için canlı müzik mekanı da seçimleriniz arasında olabilir. Mesela en sevdiğiniz mekanda en sevdiğiniz sanatçıyı dinleyerek eğlenebilirsiniz. Hatta belki de evlenme teklifi ettiğiniz mekanda bu kez eğlenceye doyar iken bir yandan da bu kez teklifinin mutlu sona ermesini kutlarsın. Hem de tüm ailen ve sevdiklerin ile birlikte mutluluğunuza mutluluk katarsın. Hayatının en güzel anı ve en güzel başlangıcı bu şekilde taçlandırmak da oldukça güzel bir seçenek ailece eğlenebileceğiniz Ankara'da bir çok nikah sonrası eğlence mekanları var.

Nikah sonrası eğlenceye çocuklu ailelerinde katılacağını düşünüyorsanız onların geceye erken veda etmek zorunda kalacaklar diye endişe etmeyin böylesi özel ve güzel bir eğlenceyi kaçırmamak için bir yol bulacaklardır. Sizin bu özel gününüz ve özel anınızda yalnız bırakmayacaklardır. Böyle bir nikah sonrası eğlencesi düşünüyorsanız Ankara'nın eğlence için kutsal günü olan cumartesi ve ya cuma gününü seçmelisiniz ki eğlenceye doyan misafirleriniz ertesi gün işe gitmek zorunda olmasınlar ve dinlene bilsinler.

Ankara'da ailece eğlenebileceğiniz mekanlarda hem eğlenip hem yemek yiyip hem de en güzel anılarınızı yaşayacağınız Ankara'daki nikah sonrası eğlence mekanlarına iyice göz atmalı ve yorumlarına dikkat etmelisiniz. Gittiğinizde bir sürpriz ile karşılaşarak en güzel gününüzü bozmasın ve tadınızı kaçırmasın diye iyice yorumlara bakın ve konu hakkında önceden rezervasyon yaparak mekanı bilgilendirin.

Ankara'da Nikah Sonrası Eğlenceyi Arkadaşlar İle Yapmalıyız


Ankara'da nikah sonrası eğlenceyi arkadaşlarınız ile yapmak istiyor ve eğlencenin nabzını daha yüksek tutarak daha yüksek dozajda eğlenmek istiyor olabilirsiniz. O zaman eğlencenin nabzının daha yüksek attığı Ankara'nın en hızlı eğlence mekanlarını tercih edebilirsiniz.

Ankara'da nikah sonrası eğlence mekanları arasında bir çok farklı seçeneği ilesizlere göz kırparak sizi davet ediyor. Belki arkadaşlarınız ile her zaman takıldığınız bir eğlence mekanında da nikah sonrası eğlencenizde de en sevdikleriniz ve dostlarınız ile kutlama yaparak nikahtan sonra da eğlenceye devam edebilirsiniz.

Aileniz ile yapacağınız nikah sonrası kutlamadan çok daha fazla hızlı ve rahat bir ortamda çok daha güzel ve hızlı bir şekilde eğlenerek kutlama yapabilirsiniz. Tam da keyfinize ve size uygun bir eğlence yaparak Ankara'nın en iyi nikah sonrası eğlence mekanında Ankara'nın en eğlenceli nikah sonrası eğlencesinde tüm sevdikleriniz ile vakit geçirebilirsiniz. Sizin hayalinizdeki nikah sonra eğlence belki bir clup belki de bir pub olabilir buralar ailece takılabileceğiniz yerlerden ziyade arkadaşlarınız ile arkadaş ortamı ile takılacağınız yerler olacağından arkadaşlar ile beraber yapacağınız nikah sonrası eğlencede de tercih edebileceğiniz mekanlardır.

Mesela after parti de yapabilirsiniz sevdiğiniz arkadaşlarınız ile bir mekanda özel bir dj ile en güzel eğlence mekanlarında bile bulamayacağınız ve size özel olarak düzenlenen bir eğlenceyi de tercih edebilirsiniz. Sonuçta bu tarz bir nikah sonrası eğlence yine bir düğünden çok daha ucuza gelecek ve çok daha rahat ve eğlenceli bir ortam olacaktır.

Ankara'daki bazı after parti mekanları nikah sonrası eğlenceler için sizlere farklı farklı konseptlerde seçenekler sunarak istediğiniz kadar eğlenebileceğiniz eğlence imkanları sunuyor. İsterseniz Djler eşliğinde deliler gibi dans edebilirsiniz isterseniz de istediğiniz dansçılar, oryanteller getirerek sıkıcı düğün konseptlerinden uzaklaşarak nikah sonrası eğlencelere doyuruyor sizleri, öyle ki hayatınızın en unutulmaz gecesine kattığı güzellikler ile eğlencenin tavan yapmasını sağlıyor. Hani şu gizli saklı yaptığınız çılgın bekarlığa veda partini bile gölgede bırakacak kadar güzel ve çılgın bir after parti düzenlemeni sağlayabilir.


Ankara'daki after parti mekanları nikah sonrası daha çok arkadaşlar ve dostlar ile düzenleyeceğiniz nikah sonrası eğlencelere daha uygun oluyor. Aile büyüklerinin olmadığı ve çok samimi olmadığınız akrabalarınızın olmadığı bir nikah sonrası eğlence düşündüğünüz de size en güzel seçenekleri sunacaktır. Ankara'da nikah sonrası eğlence amacı için düzenleyeceğiniz tüm eğlencelerde çok fazla detaylarda boğulmak zorunda da kalmayacaksınız.

Ne de olsa bir düğün konsept olmadığı için sıkıcı gelenek ve görenekleri de bir kenara bırakabileceksiniz. Yani öyle ilk danslar, takı merasimleri, Ankara Havaları oynamalar, zoraki halaylar ve davullar , zurnalar olmayan senin sevdiğin gibi bir eğlence düzenleyebilirsiniz.

Bir çok nikah sonrası eğlence düzenlemek isteyen çiftler için önerilerimize linklerden ulaşabilirsiniz.