ANKARA'NIN 24 SAAT HİZMETE AÇIK SEMTİ GAZİOSMANPAŞA

blog yazısı ekle !

ANKARA'NIN 24 SAAT HİZMETE AÇIK SEMTİ GAZİOSMANPAŞA

Ankara sıkıcı yer diyenlere küçük dilini yutturacak en iyi ve en lüks mekanların olduğu bir semttir. Ankara özel ve gizemli şehirdir, nazlıdır, öyle her gelen gecene içini açmaz, dışarıdan çok sıkıcı duran Ankara biraz tanımak için çabalarsan sana sere serpe tüm sokaklarını, tüm güzelliklerini açacaktır. Ankara'da gezilecek yer yok diye düşünenlerin hepsinin fikrini değiştirecek efsane şehir olarak bileceksiniz. Mesela gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel ne isteseniz bulabileceğiniz Gop, sizi kendinizde geçirerek eğlendirebilecek en iyi mekanların olduğu yerdir Gop.

Bazen kafa dağıtmak için düşersin yollara çıkıp Ankara'da gezilecek yerleri kefşe çıkarsın, öyle ki bu şehirde doğmuş büyümüş bile olsan hala keşfedilmemiş yerleri olduğunu bilir, her seferinde yeni bir yer keşfetmeye dökülürsün sokaklara. Bir de İş çıkışı kafa dağıtıp, dostlar ile iki kelam etmek için bazen gecelere akmak için bazen de en önemli iş yemekleri ve iş bağlantıları kurabilmek için oldukça geniş hizmet sıkalasına sahip olan Gop sizi bekler. Belirli bir gelir düzeyinin üstündeki kişilere hitap eder. Bunlar da genel de iş adamları ve elit mekan sevenlerdir.

Rakıcı

GOP

devamını oku... Adres: Nenehatun Caddesi No:60-B GOP-Ankara

Sedna Form

GOP

devamını oku... Adres: Gop Mahallesi Arjantin Caddesi No:15/7 GOP-Ankara​


Gaziosmanpaşa'nın Gecesi Ayrı Gündüzü Ayrı

Her an renkli vakit geçirebileceğiniz Gop, gündüzleri iş hayatı ile daha çok ön planda yer almaktadır. Genel olarak eski binaların içerisinde en büyük firmaların olduğu yada rezidans tarzı binalar ile holding ve ciddi büyüklükteki şirketler grubu tarzı firmalara ev sahipliği yapar yokuşlu yollarında yüksek topuklu iş kadınları, takım elbiseli iş adamları ve lüks araçları görmek kaçınılmaz olan Ankara Gaziosmanpaşa iş hayatı içinde en önemli yerlerden biridir.

Gaziosmanpaşa'da çalışmak da yaşamak da bir ayrıcalıktır. Devamlı olarak ivme kazanan ve Ankara için kaliteyi temsil eden bir yerir. En iyi mekanlar genel olarak Gaziosmanpaşa'dadır. İşten çıkan iş adamları ve iş kadınlarının birer kahve ile yorgunluk atabileceği bir çok mekan bulmaları kanılmazdır. Bu bölgede Tayvan Büyükelçiliği, Çin Büyükelçiliği ve İsrail Büyükelçiliği gibi bir çok ülkenin büyükelçilikleri ve konsoloslukları bulunmaktadır.

Geceleri ise tüm resmiyet ve kurumsallığından soyunarak eğlence mekanları ile renkli yaşamların ve renkli gecelerin kapılarını açıyor. Gecenin karanlığından ve sıradanlığından sıyrılarak eğlencenin göbeğinde bulabilirsiniz kendinizi, isterseniz son derece şık bir mekanda caz dinleyebilir, en iyi fasıl mekanlarını bulabileceksiniz. Kareoke, 80'ler 90'lar gibi temalı mekanlar ile temalı partilerde en çok Gaziosmanpaşa'da bulunur. Biraz yüksek olan fiyatlar da olsa eğlenceye doyabileceğiniz mekanlardır. Gündüzleri yokuşlu yollarındaki iş kadınları ve iş adamları yerini şık giyimli gecelere düşkün bayanlar ve baylara bırakırken sokaklarında lüks araçlar ile boy gösteren insanlar görmeniz de kaçınılmazdır.

Ankara'nın en iyi barları, kafeleri, kebapçıları bile genelde bu bölge de yer alıyor. Yani Nusret' inde bu bölgeyi seçmiş olması konuya biraz daha açıklık kazandırmış olabilir.

Yılların Deviremediği Ankara Gaziosmanpaşa

Genelde yıllar hatta aylar geçtiğinde belli bir bölgenin popülerliği git gide azalır iken Gaziosmanpaşa' ya teğet geçiyor resmen. Her geçen gün git gide güçlenerek daha fazla popüler olarak kendinden söz ettirip, sevenlerine de kucak açar. Şehir merkezinde olması da tercih sebeplerinden biri ama uzaklarda bile olsa yine de tercih sebebi olmaktan kendini alıkoyamazdı.

80'li yıllardan beri popüler olan Gaziosmanpaşa her zaman sokakları, caddeleri, mekanları ile buram buram kalite ve lüks kokar. Genel anlamda eski ama pahalı olan o binalar iş yerleri olması sebebi ile oldukça çıtayı yüksek tutması da Ankara'nın en gözde yerleri arasında yer almasını sağlıyor. Gop'taki en iyi mekanlar sizlere lüksü ve kaliteyi sunmakla kalmıyor. Her türlü organizasyonu da yapmanıza olanak sağlıyor. Düğün, mezuniyet baloları, özel kokteyller gibi bir çok organizasyonun uğrak mekanıdır. Mesela iş yemekleri için tercih edebileceğiniz en iyi Gop mekanlarıdır.

GOP Bey Diyeceksiniz ...

Gop mekanlarının en öne çıkan özelliklerinden bazıları arasında iş adamlarının uğrak yerleridir. Sadece iş yemeği için değil de iş sonrası eğlenceler için tercih ederler. İş adamı derken öyle belli bir yaş kesimi değil gençler iş adamlarının da mekanıdır. Ankara'da bu kadar çok bürokratlar olunca onlarda genelde bu bölgeyi tercih ediyorlar. Ankara'nın en iyi Gop mekanları da bu kesimde olunca gerek eğlenmek gerek vakit geçirmek için Ankara'nın en iyi gezilecek yerler arasında kendini bürokratlar için seçeneklerde en üst sıralara yerleştiriyor GOP Bey :)

Ankara'da gezilecek yerler diye bazen gelenler aratır ve standart yerleri kuru kuru gezerler. Ama kime sorsan aynı yerleri anlatır Ankara'nın gezilecek yerleri arasında ne farklı seçenekler sunar ne de gerçekten nasıl gezileceğini anlatan bir şeyler bulabilirsiniz. Gerçekten Ankara da nasıl gezeceğini anlatan bir şeyler bulamazsınız. Belki duydunuz bir yerlerden en iyi mekanlar Gop'ta diye yada Gop çok elit mekan diye ama ne zaman takılalım, nasıl takılalım bilemezsiniz.

Hepsini şuan okuyor olduğunuz yazıda ve aşağıdaki linkte çok da net olarak görebilir. Gop havasına kendinizi kaptırırken gündüz olmasa da bir gece takılarak siz de tanışabilirsiniz. Ankara'nın en lüks alkollü mekanları, canlı müzik yapan mekanları, caz müzik yapan mekanları, yani uzun lafın kısası özellikle gece takılmayı sevenlerin gece geç saatlere kadar gece hayatının nabzını tutan ve renkli ortamları ile sizin de anılarınız arasında en güzel gece olarak anacağınız, en iyi Gop mekanları ile sizi buluşturuyoruz.

Ankara'nın gri bir şehir olduğunu vurgulayan ve sıkıcı olduğunu savunan herkes için oldukça iyi şekilde tanımasını sağlamak adına en iyi Gop mekanları asla yıllara yenilmeyen ve popülerliğini kaybetmeyen Gop mekanları özellik ile gece hayatını sevenler için gerçekten son derece şık bir seçim olabilir.

Daha önce de söylediğimiz gibi şehir merkezinde olması da ulaşım kolaylığı açısından oldukça rahat, Gop'a gidip eski adı Köroğlu şimdi ki adı Uğur Mumcu Caddesi olan cadde de gezip ardından Filistin caddesinde ve Arjantin caddesinde de ziyarette bulunmayı ve buradaki mekanları da ziyaret etmeyi sakın unutmayın. Çok fazla yiyecek ve içecek seçeneği sunan Ankara'nın en şık ve elit mekanlarına ev sahipliği yapan Gop gecesi ve gündüzü ile içinizi ısıtacak, sizlere Ankara'nın en renkli gecelerinin kapılarını açacaktır.

Ankara'nın en iyi mekanları ve en iyi ortamları sunarken sizleri de özgürce eğlenceye doyurabilecek bir şehirdir. Yeter ki siz bu şehre bakmasını ve anlamasını bilin, siz Ankara'yı dinlemeyi bilirseniz o sizi en güzel yerlere çıkaracaktır. Ankara sokakları belki de beklediğiniz o aşkı size getirecektir. Ankara'da gezmek kadar aşık olmakta çok büyük ayrıcalıktır. Ankara aşkları hiç nam salmasa da şehrin gizemi kadar gizemli aşklara da ev sahipliği yapmıştır. Ankara şık bir şehirdir, aynı kadınları ve erkekleri gibi bundan dolayı aşkları da şık ve gizemlidir. Ne demişler her şehrin insanı biraz o şehre benzer. Bizlerde şehrimizin kokusu ve dokusu ile yaşıyoruz.