EN İYİ DERMO ROLLER

blog yazısı ekle !

EN İYİ DERMO ROLLER

EN İYİ DERMO ROLLER

Dermo roller: deri üzerine uygulanan, başlık kısmında çok sayıda iğneleri olan manuel bir alettir. Dermo roller deri üzerinde oluşan sorunlara çözüm olarak görülmektedir. Yani sivilce, yağ bezesi, yara izleri, selülit, sarkmalar, kırışıklık, çatlak gibi sorunlarda cilt bakımı olarak kullanılmaktadır.

Batı ülkelerinde dermo roller olarak ifade edilen aslında cilt iğneleme işlemi diyebileceğimiz bakım yöntemidir. Ülkemiz için oldukça yeni bir sistemdir. Ancak uzak doğudan esinlenilen bu yöntem uzun yıllardır uygulanmaktadır. Uzak doğu da cildin fiziki olarak tedavi edilmesinin yanı sıra kişiye ruhen olumlu katkıları olduğu savunulmaktadır. Buna bağlı olarak oldukça büyük ilgi gören bir sistemdir.

Eti Güzellik Salonu

Etimesgut

devamını oku... Adres: İstasyon Mahallesi Or Sokak 10/A Etimesgut - Ankara

Black Pearl VIP

Kızılay

devamını oku... Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/5 Kızılay - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu

Ümitköy

devamını oku... Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Eda Kaynarca Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Caddesi 16/3 Kat 3 Kızılay-Ankara

devamını oku... Adres: Prof.Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2820. Sokak 7/3 Çankaya - Ankara

Sıla Güzellik Salonu

Elvankent

devamını oku... Adres: Topcu Mahallesi 1543 sok. No:7/A Etimesgut Ankara

Moonlight Güzellik

Kızılay

devamını oku... Adres: Kızılay Mahallesi Milli Müdafa Caddesi 12/5 Kızılay - Ankara

Tuğba Aytar Güzellik

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Kule Evo No:150 Çankaya - Ankara

Tülin Çetin Beauty Zone Güzellik Salonu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Beytepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No:1/C D:18 Beytepe 1923 Giriş Kat Çankaya - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Arinka Beauty Güzellik Salonu - Emek

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Emek Mahallesi 8. Cadde No:187/4 Bahçelievler-Ankara

Laren Beauty

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1143. Cadde 1071 Plaza A Blok No:25 7.Kat 47/48 Çankaya - Ankara

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Chic Güzellik ve Kuaför Salonu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi Şehit Eren Bülbül Caddesi 22/23 Beker Plaza 42/B Yaşamkent - Ankara

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara

Seren Ertan Güzellik Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 480 Sokak 6/A Çankaya - Ankara

Holy Light Beauty

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Karanfil Sokak 39/7 Kızılay - Ankara

Rukiye Kuba Beauty Studyo Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Yüksel Caddesi No:8 Kızılay-Ankara

Lena Korkmaz Beauty

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Aşkabat Caddesi (Eski 7. Cadde) 12/5 Bahçelievler-Ankara

Nilüfer Alpay Güzellik Salonu

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1235. Cadde 5/9 Doğa Apartmanı Çankaya - Ankara


Kaliteli Bir Dermo Roller Nasıl Anlaşılır?

Cilt üzerinde uygulanacak herhangi bir malzemenin yan etkisi ile karşılaşmak tedavi veya bakım sürecini yarı da kalmasına neden olabilir. Aynı zamanda ciddi sorunları da beraberinde getirir. Dermo roller iğneleri olan bir alet olduğundan bahsetmiştik. Bu iğneler cilt üzerinde batıp çıkarak deri altını uyarmaktadır. Yani kullanılan dermo rollerın paslanmaz ve kırılmaz kalitedeki bir malzemeden üretilmiş olanı tercih edilmelidir. Yani bu malzeme; titanyum iğneli dermo roller olanlar tercih edilmelidir. Ankara da bulunan kliniklerin çoğu en iyi dermo rollerı titanyum iğnelilerdir ve tek kullanımlıktır. Yani bir kişiye uygulanan dermo roller aynı aleti bir başkasının cildinde uygulanmamaktadır. Ankara da bulunan klinikler cilt iğneleme veya en iyi dermo roller uygulamalarına sahiptir.

Dermo Roller İşlemi Nasıl Gerçekleşir?

Dermo rollerın başlık kısmında çok sayıda iğne olduğundan bahsettik. Bu iğnelerin 0.5 mm uzunluğundaki aleti kolayca herkes kullanabilmektedir. Ancak tıbbi tedavi amaçlı olan 1.5 mm uzunluğundaki iğneler genellikle uzman kişiler tarafından yapılması gerekir. İğnenin uzunluğu arttıkça cilt üzerindeki acı hissi de artacaktır. Bundan dolayı acı hissini azaltmak için anestezik krem uygulanır. Böylece o bölge uyuşturularak rahat bir tedavi süreci yaşanabilir. İşlem sonrasında anestezinin etkisi geçeceğinden antibiyotik kremler uygulanmalıdır. İşleme başlamadan önce deri üzeri dezenfekte edilmesi gerekir.

Dermo roller uygulandığı deride iğnelerin girip çıktığı bölgelerde delikler açılır. Bu delikler cildin yapısını bozmadan geçicidir. Beyne uyarı giderek bu bölgenin çabuk bir şekilde onarımı gerektiğine dair. Böylece kolajen üretimi ile cildin onarımı başlar. Bu işlem cilt üzerinde gerçekleşirken cilt altında da ulaşılmayan kısımlara ulaşmak mümkündür. Verimlilik iki kat artmaktadır.

Dermo Roller Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Dermo roller işlemi etkisini kaybetmiş yara ve izler üzerinde uygulanır. Mesela olgunlaşmamış veya patlamış sivilce üzerine uygulanmamalıdır. Ya da iyileşmemiş yaralar üzerine uygulanmamalıdır. Çünkü dermo roller cilt üzerinde gezdirildiğinden cilt üzerindeki problemlerin sağlıklı yüzeye yayılmasına neden olur. Aynı zamanda kapanmayan yaraların mikrop kapmasına neden olur. Bu tür sorunların yaşanmaması için iyileşmemiş noktalara uygulanmamalıdır.

Ayrıca dermo roller uygulamaları sonrasında cilt hassaslaşır. Cildin kendini toplayıp ışınların zarar vermemesi için akşam saatlerinde uygulanması gerekir. Güneşin olduğu saatler lekelenmelere yol açacağından bu saatler tercih edilmemelidir. Bu yüzden dermo roller ile tedavi süreci genellikle kış aylarında yapılmaktadır.

Ankara da en iyi dermo roller uygulamaları işin uzmanı tarafından yapılmaktadır. Böylece yukarıda bahsettiğimiz riskler en aza indirilmektedir.

Ankara'da En İyi Dermo Roller Uygulamaları Kimlere Yapılabilir?

Vücut, yüz ve boyun bölgelerine uygulanabilir. Kırışıklık, sarma, sivilcelenme gibi problemlerden şikayetçi olan kadınlar bu bölgelere yoğunlaşırlar. Bu bölgelere uygulanması en çok kadınlar tarafından tercih edilir. Saç dökülmelerine karşı çözüm olduğundan erkeklerde baş kısmında problem olan bölgelere uygulatmaktadır. Saç köklerini uyararak dökülmelerin yavaşlayıp zaman içinde durmasında etkilidir.

Ankara'da en iyi dermo roller uygulamaları medikal uygulamalar olduğu için en kaliteli dermo roller kullanılmaktadır. Aynı zamanda fiyat konusunda kişinin bütçesini zorlamadan diğer tedavilere göre oldukça uygundur.

Ankara'da En İyi Dermo Roller Uygulamaları Seans Süreleri Ne Kadar Olmalıdır?

Dermo roller işlemleri vücuda uygulanan bölgeye göre değişebilir. Ama ortalama 15- 25 dakika gibi kısa bir sürede tamamlanabilir. Bir işlem tamamlandıktan sonra diğer işlem için 3 ile 7 hafta aralıklar ile yapılmalıdır.

Dermo roller işlemi sonrası cilt üzerinde görünümün tamamen düzelmesi için 7 seansa ihtiyaç vardır. İşlemler bittikten sonra etkisini ancak 4 ay da görülmeye başlanır.

Bilim dünyasındaki değişimler çok hızlı ve sürekli yenilikler ile insanların hayatını kolaylaştıran buluşlar yapılmaktadır. Dermo roller da bunlardan biridir. Ülkemizin her yerinde kolayca temin edilebilecek dermo roller Ankara gibi büyük şehirlerdeki insanların da vazgeçilmezleri arasındadır. Hijyenik ortamda ve hijyenik yüzeye uygulanması halinde kolayca uygulanabilir. Ülkemiz için yeni olan dermo roller, pratik ve manuel olması ile insanların kullanımını kolaylaştırdı.

Dermo roller birden fazla çeşit ile farklı bölgelere uygulama kolaylığı sağlamaktadır. En hassas diye bilinen Göz çevresi de dahil olmak üzere problemli yüzeye uygulanır. Ankara da dermo roller işlemleri için klinikler oluşturulmuştur ve uzmanların kontrolünde uygulanır.

Ankara'daki En İyi Dermo Roller Uygulamalarının Avantajları Nelerdir?

  • İşlevini yitirmiş hücreleri tekrardan uyararak cildin onarımı için harekete geçirir.
  • Masaj etkisi ile deri altındaki kan dolaşımını artırır. Böylece cilde daha fazla oksijen taşınarak yenileme sürecinin ihtiyacı olan yapı karşılanmış olur.
  • Tamamen işlevini yitirmiş ölü diye tabir edilen hücrelerin ciltten arındırılması için iyi bir fırsattır.
  • Cilt üzerinde sorun olan her yüzeye uygulanabilir.
  • Kellik artık nesiller boyu taşınan bir gelenek olmaktan çıkarak tedavi edilmektedir.
  • Kadınların cildini gençleştirmek, sıkılaştırmak amacı ile yaptırmaktadır.
  • Erken yaşlanma belirtilerini yavaşlatır. Böylece yaşından daha fazlasını göstermek artık tarihe karışmaktadır.
  • Kaza sonucu oluşan yara izleri ameliyat gibi riskli işlemleri ortadan kaldırmaktadır. Böylece basit bir işlem olan dermo roller izleri yok etmektedir.