EN İYİ MAÇ YAYINI – DSMART

blog yazısı ekle !

EN İYİ MAÇ YAYINI – DSMART

Maç; futbol, basketbol, voleybol vb. spor dalların da rakip iki takım arasında geçen çekişmeli mücadeledir. Maç kimi spor dallarında takım oyuncularını kapsamaktadır kimi spor dallarında sadece rakip iki sporcu arasında gerçekleşmektedir. Maçın amacı; her iki takım veya sporcunun kazanmayı hedeflemesidir.

Futbol maçı; iki takım arasında dikdörtgen biçimindeki saha da oynanan oyundur. İki takımın her birinde on birer sporcu bulunmaktadır. Sahanın zemini çim kaplıdır. Çimler gerçek olabileceği gibi yapayda olabilir.

Basketbol maçı; yine iki takım arasında yapılan müsabakayı ifade eder. Bu sefer iki takım oyuncu sayısı beştir. Yüksekte bulunan potaya atılan top ile sayı elde edilir. Böylece en çok sayı elde eden takım galiptir.

Voleybol maçı; sahayı ikiye ayıran bir file vardır. Bu filenin iki tarafında takım oyuncuları bulunur. Böylece karşı tarafın sahasına topu düşürerek puan elde edilir.

Yukarıda saydığımız maç çeşitleri oldukça yaygın ve geniş taraftar kitlesine sahip sporlardır. Bunlardan başka maç müsabakaları da yapılmaktadır. Ama yine de maç denildiği zaman akıllara ilk olarak futbol müsabakaları gelmektedir. Hepimizde mutlaka bir futbol takımına hayranlık olduğu gibi bu takımların maçları da bizler için bir ayrı önem arz etmektedir. Bu sebeple maç müsabakalarının en iyi bir biçimde izlemek en keyif aldığımız aktiviteler listesinde ilk sırada yerini almıştır. Erkek, kadın ya da çocuk fark etmeksizin yediden yetmişe herkes maç müsabakalarına yoğun bir ilgi göstermekteyiz.



Maçlar Dsmart'ta izlenir

Maç müsabakaları ulusal takımlar arasında yapılacağı gibi uluslararası takım karşılaşmaları da yapılmaktadır. Maç keyfini takım taraftarları stadyum da canlı olarak izleyerek takımına destek vermektedir. Ancak bazen maç keyfini stadyumda izlemek mümkün olmayabilir. Bunun için yeni yöntemler geliştirilmiştir. Uydu sistemleri ile ulusal ve uluslararası maç yayınlarını evinizde televizyon karşısında seyredebilirsiniz. Maç yayını konusunda kesintisiz hizmet sunan dsmart ile oldukça başarılı dijital platform oluşturulmuştur. Dsmartın sunduğu kaliteli yayın ile maç süresi boyunca kusursuz bir yayın keyfi sunmaktadır.

Günümüzde maç müsabakalarından en fazla keyif muhakkak ki statlarda ya da spor salonlarında ve tüm sahayı gören koltuktan izlenir. Ama bu seferde ses ya da bazı pozisyonların net bir şekilde görünmesi neredeyse imkânsız bir hale gelebilmekte ve maçın tüm hazzının kaçmasına sebep olmaktadır. Oysa yeni teknoloji ile birlikte saha ve statların her bir noktasına yerleştirilmiş yüksek çözünürlükle kameralar ve kaliteli mikrofonlar ile tüm pozisyonlar net bir biçimde görülebilmektedir. Bir de bu yayınları 4K ya da Full HD televizyon ya da sine vizyon cihazlarından izlemek, maçı canlı olarak stattan izlemekten bile daha keyifli bir hale gelmektedir. İşte bu da Dsmart'ı bir kez daha en çekici ve en iyi maç yayını yapan sunucu konumuna koymaktadır.

Maç Yayını – Dsmart Neden Tercih Edilmelidir?

Teknolojinin hızlı ve kesintisiz yayın özelliklerinin geliştirilmesinin yanı sıra görüntüdeki gelişmişlik ayarları ile maç yayınını kalitesinde fark oluşturmaktadır. Mesela 3d görüntü özelliği ile maç esnasında oyuncuların arasında gibi hissedecek, gol pozisyonlarına yakından tanık olacaksınız. Dünya standartları ile uyumlu olması batı ülkelerinin yayınları ile uyumludur. Ses sisteminin netliği ile konuşmaları, detayların farkına varacaksınız.

Yukarıdaki özelliklerin yanı sıra dsmart içerisinde bulunan kaydedilebilir özelliğidir. O gün evde değilseniz, acil işiniz varsa hiç sorun değil. Dsmartın maç yayınını kaydederek sonradan izleyebilirsiniz. Böylece takımınızın maçını kaçırmamış olursunuz. Ya da çok önemli gol pozisyonunu kaçırdınız. Hiç sorun değil. Pozisyonu tekrar tekrar oynatarak golün keyfini çıkarabilirsiniz.

Ankara'da En İyi Maç Yayını – DSmart

Ülkemizde popüler sistem olan Dsmart, özellikle maç tutkunlarını mutlu etmektedir. Hele bir de maç günü ise adeta ülkemizde hayat durur, herkes tuttuğu takımıyla sevinir ya da üzülür. Ama ne olursa olsun maç sonrasında herkes bir araya gelerek sevincini ve üzüntüsünü hep birlikte yaşarlar. Bir de herkes sevdiği takımın maçını Ankara'daki en iyi maç yayını – DSmart mekanlarında izlediyse maç sonrasında herkes araç konvoylarına bile çıkarlar. Adeta maç gecesi taraftarların tezahüratları ile coşmaktadır.

Ankara büyük bir şehirdir. Buna bağlı olarak ev – iş mesafesi uzundur. Özellikle de maç günü trafiğin yoğunluğu eve varmanızı geciktirir. Hele bir de o gün sevdiğimiz takımın ya da bir milli maçımız varsa maçın ortasından izlemek, önemli pozisyonların kaçırılması maçın keyiften çok kabusa dönemsi demektir. Veya taraftarı olduğunuz takımın maçı için bilet bulamayanlar üzülmesin. Ankara'daki en iyi maç yayını – dsmart mekanlarında maç keyfi maç süresince dorukta yaşanmaktadır. Maç esnasında atıştırmalıklarla ve içeceklerle de maç keyfinize keyif katmak adeta herkesin hayalidir. İşte tüm bu güzel imkanlar adeta maçları statlardan ya da sahalardan izlemek yerine ekran başından izlemeyi daha keyifli hale getirmektedir. Ayrıca hangi maç olursa olsun Ankara'dan ayrılmadan bu keyfi yaşayabileceğiniz gibi, biletler için alınan uçuk fiyatlarda tarih olmaktadır. Paranız cebinizde kalacak ve Ankara'dan bu keyfi yaşayabilme imkânı bulabileceksiniz.

Bu konuda dikkat edilmesi gereken bir nokta ise her mekân Dsmart yayını vermediği için küçük bir araştırma yaparak Ankara'da ki en iyi Maç yayını – Dsmart mekanlarını kolayca bulabilirsiniz. Ankara'daki en iyi maç yayını – dsmart güncel yayın akışına sahiptir. Yani dünya da oynanan farklı spor dallarına ait maçları da izleme imkânı bulabilirsiniz. Böylece Dsmart yayını yapan mekanları tercih ederek, düşük görüntü kalitesi ya da güncel olmayan maçlarla canınızın sıkılmasına fırsat vermemiş olursunuz.