SİZ ANKARA APART OTELİNİZİ NE İÇİN TERCİH EDİYORSUNUZ

blog yazısı ekle !

SİZ ANKARA APART OTELİNİZİ NE İÇİN TERCİH EDİYORSUNUZ

Yolculuk Ankara'ya bir iş gezisi yada bir tatil gezisi, belki de sadece evin kalabalığından uzaklaşmak istiyorsunuz. O zaman size tavsiyem Ankara'nın apart otelleri olacak, çünkü şehir otellerinde sadece yatak ve kahvaltı mantığı vardır. Belki anlaşmanıza göre akşam yemeği de ekleyebilirsiniz. Çünkü aktivitelerin olduğu çılgınca eğlenebileceği oteller değillerdir.

Sanırım en çok da bu yüzden Ankara seyahatlerinizde apart oteller daha iyi bir seçim olabilir. Ankara'ya geldiniz ve bir apart otele yerleştiyseniz size tavsiyem kahvaltı işini dışarıdan halletmeniz çok daha yararlı ve çok daha avantajlı olacaktır. Kahvaltı sayesinde hem Ankara'yı gezecek hem de serpme kahvaltı çeşitleri, açık büfe kahvaltı çeşitleri ve köy kahvaltı çeşitleri gibi bir çok kahvaltı seçeneğini kahvaltı salonlarında bulabileceksiniz. Peki Ankara'daki kahvaltı salonlarını kaldığım yere yakın olarak nasıl bulabilirim diyorsanız aşağıdaki linkler size yardımcı olacaktır.




Ankara'da Otel mi? Apart Otel mi ?


Tabi ki tercih sizindir, fakat otel seçimi yaparsanız kalabalık içerisinde belki kahvaltıda sıra beklemek zorunda kalabilirsiniz ama yok kardeş ben lüks ve güzel bir yerde kalırım kahvaltıya da biraz geç inerim kafam rahat oturur kahvaltımı otelimde yaparım diye tercih ediyor olabilirsiniz. Fakat bu biraz kısıtlayıcı olabilir.

Eğer ki kısıtlayıcı değil de daha rahat bir şekilde hareket alanı belirlemeyi seviyorsanız size tavsiyem bir apart otel olacaktır. Çünkü istediğiniz yerde kahvaltınızı yapabileceksiniz. Belki bir göl kenarında belki son derece salaş ve güzel bir restoranda köy kahvaltınızı yaparken güzel anılarda ekleyeceksiniz.

Bir otelde bir odada kalmak isteyebilirsiniz pek tabi ama bir odaya tıkılıp kalmayarak rahat ve özgürce hareket etmek de istiyor olabilirsiniz. Mesela salonu, banyosu en az 2 adet odası olan mekanları tercih etmek de sizin hakkınız tabi ki.

Siz özgürlük alanı yüksek bir mekan mı tercih edersiniz? Yoksa bir otel odası olsun ama çok lüks olsun kapımdan çıkıp lobiye iniyim garsonlar etrafımda dönsün diyorsanız o zaman sizi oteller bölümüne alalım:)

Ankara'da Apart Otel Seçimi Nasıl Yapılmalı ?


Ankara'da apart otelde kalmaya karar verdiyseniz size tavsiyem geliş amacınıza uygun bir otel seçmeniz. Nasıl mı? Mesela siz sadece bir iş gezisi için geldiniz ve otelde kalmak yerine bir ev rahatlığını tercih ediyorsunuz ve bu sebepten dolayı da bir Ankara'da bir apart otel tercih ettiniz.

O zaman size tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle işlerinizin ağırlıklı olduğu bölgelere yakın yerleri tercih etmeniz olacaktır. Çünkü ulaşım ile vakit kaybı yaşamadan daha rahat gidip gelmeniz olacaktır. Arta kalan vakitlerde de yine size özel gezme planları yapabileceğiniz ve bu planlarınıza da uyum sağlayabilecek bir konum belirlemenizdir.

Peki ya tatil ve gezmek için tercih ettiyseniz Ankara'yı ve Ankara'daki apart otelleri size tavsiyem daha işlek ve şehir merkezindeki apart otelleri tercih etmeniz olacaktır. Çünkü Ankara'da o kadar çok gezebileceğiniz alan mevcut ki sizin için Ankara'nın en ortasında bir yerde olmanız size avantaj sağlayacaktır.


Belki de siz sadece Ankara'ya sağlık problemleriniz için geliyorsunuz ve o durumda da size konum olarak en iyi apart oteller tedavi göreceğiniz hastaneye en yakın apart oteller olacaktır. Hastane yakınlarında bir çok apart otel bulunur. Özellikle hastane yakınlarındaki apart oteller hijyen açısından daha önemli olan apart otellerdir. Duruma göre size en yakın ve size en uygun Ankara apart otellerini tercih etmeniz için bir kaç öneri isterseniz yukarıdaki linke tıklayarak seçenekleri görebilirsiniz.

Konumunuzu belirlediniz sıra geldi bu konumdaki en iyi apart oteli belirlemek ve o otel ile anlaşmak olacaktır. Konaklama yapacağınız yerlerde en çok dikkat edilmesi gereken konu kesinlikle hijyendir. Ankara apart otelleri genel anlamda hijyene önem veren otellerdir. İş adamlarına hitap eden oteller belirli bir kesimde yer alıyor. Ama Ankara'nın her semtinde apart otel bulmanız oldukça rahat olacaktır.

Günümüz şartlarında en aktif kullandığımız araç internet olduğuna göre gerek check- in programlarında gerek otellerin puanlamaları yapılan siteler üzerinden hem puanlarına hem yorumlarına hem de misafirleri tarafından çekilmiş olan en iyi fotoğraflarından en kötü fotoğraflarına kadar hepsine tek tıkla ulaşabileceksiniz. Bu durumda hijyen konusunu da netleştirmenize yardımcı olacaktır.

Kalacak olduğunuz Ankara apart otellerini seçerken dikkat edeceğiniz bir diğer önemli konu ise güvenliktir. Güvenli Ankara apart otellerini tercih etmelisiniz ister bay olarak kullanacak olun ister bayan olarak konaklayacak olun isterseniz de aile olarak konaklayacak olun her ne olursa olsun güvenlik çok önemlidir. Bu konuda da yukarıda vermiş olduğumuz Ankara'daki apart otelleri listesinden yararlanabilirsiniz.

Günümüzde hepimizin en aktif kullandığı şey telefonlarımız ve internettir. Mesela siz de internete önem veren bir yapıya sahipseniz o zaman size tavsiyemiz gözden kaçırmadan hemen ilk görüşmenizde mutlaka dairelerde internet olup olmadığını sorun, sonra paket aşımı yapmak yada internetsiz kalmak zorunda kalmazsınız.

Mutfağı kullanıcam ben tatile gelmişte olsam koskoca Ankara'yı gezdim geldim, o zaman mutfakta sevdiğim o yemeği yemeği yada güzel bir çay demlemeyi hak ettim diyorsanız size tavsiyem mutlaka mutfak gereçlerini sormanız. Yada hastane yakınlarında kalıyorum bana mutfak lazım diyorsanız mutlaka hangi araç gereçlerin olduğunu sorun özellikle ihtiyacınız olan bir şeyler varsa mutlaka teyit alın olup olmadığı konusunda çünkü gittiğinizde yeniden bir masrafa girmek anlamsız ve gereksiz olacaktır.

Önemli noktalardan biride Ankara'daki apart oteller ne kadar nevresim takımı verseler de vermeyen apart otellerde olabilir. Pek denk gelmeyecek olsanız bile yine de tekrar teyit almaktan vazgeçmeyin derim. Havlu da gayet önemli bir detay belki ne otellerin ne de apart otellerin havlularını tercih etmiyor olabilirsiniz fakat edenler için havlu işini de netleştirmekte yarar var. Bazı apart oteller de havlu çok düşük rakamlar üzerinden kiralanabileceğini duymuştum. Sizde bu detayları öğrenerek daha sağlıklı bir valiz ile yola çıkabilirsiniz.

Yakınlarda alışveriş yapabileceğiniz market yada alışveriş merkezi var mı? Çünkü kalacağınız süre zarfında çokça ihtiyacınız olabilecek bir detaydır kendileri, yeme içme ihtiyacınızı, kişisel ihtiyaçlarınızı yada daha bir çok ihtiyacınızı karşılamak adına apart otelin yakınlarında mutlaka market yada alışveriş merkezi olmasına özen gösterin ve teyidini alıp online haritalar üzerinden de çevresinde neler olduğuna bakın derim.

Ulaşımda son derece önemli detaylardan biridir. Sonuçta herkes şahsi arabası ile seyahat etmiyor yada araç kiralaması yapmıyor olabilir bu durumda toplu taşıma araçları hakkında olabildiğince bilgi edinmeniz gerekmektedir. Örneğin; otobüs, dolmuş yada metro yakınlarında yani yürüme mesafesinde var mı? Yakınlarda taksi durağı var mı? gibi bir çok soruya cevap aramalısınız.

Otoparklarda oldukça önemli bir detay Ankara'da seçim yaptığınız apart otele de bağlı olmakla birlikte genelinde kendilerine ait otoparkları bulunuyor. Kapalı otopark - açık otopark gibi seçenekler sunan Ankara apart otelleri olabiliyor. Fakat otel etrafında kaldırım kenarlarına park edebilirsiniz yanıtını da alabilirsiniz. Size tavsiyem otopark konusuna önem veriyorsanız kesinlikle teyidini almalısınız.

Ankara'daki apart otellerden birini tercih edip şehrimize geldiniz diyelim ve etrafında en çok önem verdiğiniz şeylerden biri de kafe restoran yakın olsun olabilir yada siz eğlenceye düşkün olmanızdan dolayı eğlence mekanlarına yakın olabilecek bir apart otel tercih etmek istiyor olabilirsiniz.

Geldik tamamda biz gece de çıkıp eğlenmek istiyoruz. Mesela geceleyin fasıla gidip eğlenmek yada bar yada bir pubda takılmak istiyor da olabilirsiniz. Aradığınız da kesinlikle yakınlarındaki aradınız özellikleri telefonda görüştüğünüz kişilere sorarak tercih etmenizde yarar var.