TERZİ MUKKADES ABLA MI? MODA TASARIM KURSLARI MI?

blog yazısı ekle !

TERZİ MUKKADES ABLA MI? MODA TASARIM KURSLARI MI?

Moda; insanların kendilerini, tarzları ile birlikte hayat içerisinde yaşam alanlarında, giyim kuşamlarında, aksesuarlarında ve hayatlarında güncel olan renk, desen, kumaş, incik bocuklar ile ortaya koydukları yaşam biçimleridir.


Modaya yön veren en önemli unsurda tabi ki tasarımcılardır. Bazen bunun moda tasarımcılar ve tekstilciler arasında bir alışveriş tarzı olarak belirleyip kadınların zaaflarını kullanarak yaptıkları bir ticaret olarak da görenler yok değil. Moda diyince genel olarak kadınlar aklageliyor, çünkü en çok modayı takip edenler kadınlar oluyor. Moda bilgisi olmayan hemen hemen hiçbir kadın yoktur. Moda olan sezon renkleri, tarzlar hemen hemen her kadın tarafından bilinen şeylerdir.

Günümüzde bu moda işlerine en az kadınlar kadar katılan erkeklerde görmek son derece doğal ve mümkün olmaya başladı. Bazı erkekler hala moda ve moda tasarımlarından pek anlamasa da yinede bu işi hakkıyla yapan erkeklerde yok değil. Aslına bakarsanız sanırım kadınlardan çok erkekler tarafından daha fazla moda işine hakimiyet söz konusu mesela en ünlü moda tasarımcılarının yüzde doksanı erkekler olması bunu kanıtlıyor.

Ne Yani Kadından Moda Tasarımcısı Olmaz mı?


Olur tabi ki neden olmasın eğer içinde tüm kadınlara moda diye bu saçmalıkları giydirip hepsini rezil ederek daha sonra ayna karşısında kötü kraliçe gibi ayna ayna söyle bana var mı benden daha güzeli bu dünya da ? kafasında değilse kadınlar da oldukça büyük bir paydada olabilir.?

Ama şunu bilelim ki her güzel giyinen ve her şık kadın bir moda tasarımcısı olabilir demek değildir. Eğer ki ben moda tasarımcısı olucam, diyorsanız ilk iş Ankara'daki en iyi moda tasarım kurslarını bulmak ve onlar ile nasıl bir yol alabileceğiniz konusunda detaylı olarak konuşmak en sağlıklısı olacaktır.

Ne Gezer Ankara'da En İyi Moda Tasarım Kursu Demeyin !!!


Moda tasarım kursu her şeyden önce size ne öğreteceği ve ne katacağı konusunda anlaşmak gerekiyor. İlk olarak bir örnekleme vermek gerekirse; dans kursuna gidiyorsunuz ve size vücudunuzu, bakışlarınızı, ayaklarınızı, başınızı, elinizi hatta vücut dilinizi nasıl kullanacağınızı öğretiyorlar. Ankara'daki en iyi moda tasarım kursları da size aynı bunun gibi eğitim verecek kurslar olacaklardır.

Ankara'daki en iyi moda tasarım kursu da olsa onlardan olmayanı vermesini beklememek lazım. Moda tasarım kursları en iyi şekilde size yol gösterecek moda tasarım işinin alfabesini öğretecek kurslardır.

Anacım İki Çizim Değil Mi ?


Hayır değil.!!! O zaman şöyle yapalım mı? Sen evde çiz, kumaşçıdan kumaşı al, terzi Mukkades Ablaya da verdin mi ? O diksin sen sat, vurdun mu oldun mu şimdi moda tasarımcısı :) Yapmayın, etmeyin bu işin okulu var, kursu var, bir hukuku bir adabı var insanlar bunu düşünerek yokluk zamanı ün kazanmış olabilir ama günümüz şartlarında işler hiç de öyle tahmin ettiğiniz gibi ilerlemiyor. Şuan aklınızdan bu ve benzeri düşünceler geçiyor olması da zaten sizin Ankara'daki en yi moda tasarım kursuna yazılmanız ve burada eğitim almanız anlamına geliyor.

Neyi Eksikmiş Terzi Mukkades Abla'nın


Eksiği yoktur eminim yoktur, sen günlük kıyafetler giyeceğinde tercih et Mukkades ablanı ama moda tasarımcısı olacaksan ve topluma sunacaksan tasarımlarını o zaman bu iş Mukkades ablayı ve el yordamı ile çizilen ve hiç bir bilgiye dayanmayan tasarımları köşeye koymak gerekiyor. Ankara'da bir çok moda tasarım kursları mevcut ve bunlar da daha çok nasıl doğayı okuyarak nasıl kumaşın nerelerde daha geniş çaplı kullanabileceğini veya neyden neler yapabileceğini sana öğretiyor. Şöyle düşünürsek moda tasarımcılığı bir oda ve sen bu odanın kapısını açıp girmek istiyorsun fakat kapı kilitli. Moda tasarım kursları ise o kilitli kapının anahtarı Ankara'da bir moda tasarım kursuna giderek sende bu kapının kilidini açabilirsin.

Ankara'daki En İyi Moda Kursu Bana Ne Katacak ?


Öncelikle sana çevreni, doğanı, insanları, yaşamları ve yaşam tarzlarını okumayı öğretecektir. Hepsinden önemlisi ise sana yaşam içerisinde tasarımlarının nasıl hayat bulacağını ve ilhamlarını nasıl daha iyi ve daha kullanışlı hale getirebileceğini gösterecektir. Moda tasarım kursları yine sana çok farklı kapılar açarak en iyi tasarımının nasıl olacağı konusunda sana yol gösterecektir.

Bir harita olarak düşünmek gerekiyor tüm bu moda tasarım kurslarını çünkü haritasız olark gezdiğiniz bir yerde kaybolarak belki beş dakikalık bir yolu 3- 5 saat boyunca yürüyecek yada dolanacaksınızdır. Fakat haritanız var ise siz 5 dakikalık o yolu 5 dakikada hatta hızlı iseniz 3 dakikada gidebilirsiniz.

Moda Tasarım Kursları da size bu pratiği kazandırarak çok daha kolay yollar gösterip hatta haritayı nasıl okuyacağınızı bile öğretecektir. Önemli püf noktaları sayesinde siz de hayaliniz olan moda tasarım ürünlerinizi sergileyerek belki de en büyük markaların tasarımlarına imzanızı atabilecekiniz.

Sizin tarzınız siz yansıtır ama sizin tarzınızı topluma yansıtmak ve hemen hemen her kesim tarafından tercih edilebilir olabilmek adına moda tasarım kurslarına ihtiyacınız vardır.

Ben Her Kesime Değil Özel Bir Kesime Hitap Etmek İstiyorum


İsterseniz her kesime hitap edin isterseniz özel bir kesime hitap edin inanın hiç ama hiç fark etmez önemli olan sizin için nasıl hitap edeceğinizdir. Yani hitabetinizi güçlendirirseniz istediğiniz kesime de hitap edebilirsiniz. Belki bir marka adı altına girmek istemiyor olabilirsiniz ve kendi butiğinizi kurmak ve kendi tasarımlarınızı bu butik üzerinden daha belirli bir kesime yaymak istiyor da olabilirsiniz.


Bu durum demek değildir ki sizin moda tasarım kursuna ihtiyacınız yok. Tam tersine bir butik açtığınızda müşterileriniz ile birebir münasebet içerisinde olacaksınız ve bu durum da tüm eleştiriler hava da kalmayacak direk siz bu kişiler ve eleştirileri ile karşı karşıya kalacaksınız. Bu durum da en iyisini ve en doğrusunu yaptığınızı bildiğiniz için ve bu işin eğitimini siz aldığınız için gerçekten çok daha doğru bir şekilde bakış açısına sahip olacak ve müşterilerinizin de bakış açılarına yön verebileceksiniz.

Moda tasarım kursu hem size hem de tasarımlarınıza daha fazla özgüven katarak sizleri moda dünyasında çok daha fazla ön plana çıkaracaklarından emin olabilirsiniz. Önemli olan sizin tasarımlarınızı nasıl daha fazla talep edilir hale getirebileceğinizdir.

Moda tasarım kurslarını artık ilkokula başlayan bir çocuk edası ile görürseniz ve sizde o okulun öğrencisi olmaya gönül verirseniz, işte o zaman hem kendinizi hem de işinizi geliştirmeye başlayacaksınız. İlkokuldan mezun olduktan sonra geriye kalan tüm eğitim sizin deneyim ve ilhamınız ile gelişerek yoğurulup belki de Türkiye'nin en ünlü tasarımcısı olmanıza kapı açacaktır.

Bırakalım hayallerimizi olmayacak yollardan denemeyi, hemen bir moda tasarım kursuna yazılarak siz de hayallerinize doğru bir rota üzerinden ve kendinizden emin olarak gitmelisiniz. Ne vakit kaybedin ne de bu yolda yorularak kendinizi ve umutlarınızı kırmaya başlayın. Bu durum size sadece umut kırılması olarak kalmayacak aynı zamanda moda tasarımcılığı konusunda da hem heves kaçıracak hem de özgüveninizi kıracaktır.

Siz iyisi mi en kısa zamanda Ankara'daki en iyi moda tasarım kurslarından birine yazılın ve kendinizi bir tasarım üzerinde nasıl daha fazla ve nasıl daha iyi bir şekilde ifade edebileceğinizi öğrenin hem sevdiğiniz işi yapın hem de bu işten gerçekten keyif alın. Keyif aldığınız her iş size mutlaka bir gün kazanç olarak dönecektir.

" Ankara'daki en iyi moda tasarım kurslarını nasıl ve nereden bulucam nasıl emin olucam ? " diye korkmayın siz sadece Ankara'daki en iyi moda tasarım kurslarını arayarak ve randevu alıp görüşerek en içinize sineni seçerek zaten Ankara'daki en iyi moda tasarım kursunu bulmuş olacaksınız.

Hayallerinizden vazgeçmeyin, sadece gittiğiniz yolun doğru olup olmadığından emin olun.