ANKARA KEDİ OTELLERİ SEÇENEKLERİNE DELUXE ODALAR EKLENDİ

blog yazısı ekle !

ANKARA KEDİ OTELLERİ SEÇENEKLERİNE DELUXE ODALAR EKLENDİ

Ankara'daki en iyi kedi otelleri artık daha fazla seçenek ve konfor ile Ankara'daki kedi severlerin hizmetine açıldı. Ankara'da bir çok farklı semtte ve bir çok farklı seçenekte kedi otelleri var.


Tamamen kedilere özel alanlar ve kedilerin konfor ve eğlencesine uygun olan kedi otelleri sizleri gerek tatile çıkarken gerek de eğitimleri için oldukça elverişli alanlar oluşturulmuş durumda T.C. Tarım Bakanlığı tarafından denetlenen ve her zaman kontrol altında tutulan kedi otellerinde asla gözünüz arkada kalmaz.

Kedi otellerinde kedilere uygun olarak oda sıcaklıkları ve alanlar içerisinde hem hijyenik hem de uzmanlar tarafından tüm kontrolleri yapılarak bakımı yapılıyor. Her kedinin kendisine özel kumu, mama kapları ve su kapları var. Artık insanlar için otellerin seçenekleri kadar farklı seçeneklere sahip kedi otelleri mevcut. Ankara kedi otelleri konusunda kendini oldukça fazla geliştirerek sizlerin ve kedilerinizin tüm konforunu en ince ayrıntısına kadar düşünerek sizlerin gözü arkada kalmayacak şekilde hazırlıyor.

Anka Çayyolu Veteriner Kliniği

Çayyolu

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3317 Sokak No:2/5 - EA ( Bulvar Üzerinde ) Çayyolu-Ankara

Pet Care Veteriner Kliniği

Yıldız

devamını oku... Adres: Yıldızevler Mahallesi Rabindranath Tagore Caddesi No:15/B Yıldız-Ankara

Monovet Veteriner Tıp Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Suvari Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Öz Kuyumcular Çarşısı No:7F/1 Etimesgut-Ankara

Bulut Veteriner Kliniği

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3341. Sokak No:1 D:8C İncek-Ankara

VetCo Veteriner Kliniği

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mah. 2432. Cad. No: 51/2 Ümitköy-Ankara

Bestekar Veteriner Kliniği

Tunalı

devamını oku... Adres: Bestekar Sokak. No:17/1 Çankaya - Ankara

Abidinpaşa Veteriner Kliniği

Abidinpaşa

devamını oku... Adres: Tıp Fakültesi Caddesi Balkiraz Mahallesi 69/D Mamak - Ankara

Starvet Veteriner Kliniği

Dikmen

devamını oku... Adres: Harbiye Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi No:21/A Dikmen Çankaya - Ankara


Deluxe Kedi Otelleri Var Mesela


Vallahi kediler bizlerin yakın arkadaşları olduğu kesin ve kedi sevmenin de ayrı bir güzelliği olduğu da aşikar bu neden ile kedilere en az sahipleri kadar özen gösteren kedi otelleri de çok fazla seçenek sunuyor. Mesela Deluxe seçeneği gibi bir şansınız var. Nedir bu deluxe kedi otelleri derseniz biraz inceleyelim.


Deluxe kedi otelleri; kedilerinizin rahatlıkla hareket edebileceği kısıtlı alanlarda sıkışıp kalmak yerine kendisi için ve sağlığı için önemli olan egzersizlerini kendisi yapabilmesi için hazırlanmış ve tasarlanmış oldukça geniş odalardır. Kedilerimizin ev konforunu aramayacağı şekilde tasarlanan deluxe kedi otelleri kedinizin günlük olarak alması gereken gün ışığını alabileceği cam duvarları olan bir mimariye sahip alanlarda keyifli zaman geçirebileceği otellerdir. Ankara'da sık sık bulabileceğiniz deluxe kedi otelleri mevcuttur.

Deluxe kedi otellerinin odaları tasarımında en çok dikkat edilen nokta ve öncelikli olarak düşünülen şey kedinizin oyun oynarken farklı şekillerde kıvrak oyunlarının tadına varırken herhangi bir sakatlanma yada yaralanma gibi durumlarının olmaması için güvenli ortamlar oluşturulmuştur.

Pet Otelleri Kediler İçin Ayrı Olmalı


Pet otelleri yani evcil hayvan otelleri her hayvan cinsi için ayrıdır. Çünkü hem hayvanların sağlıkları hem konforları hem de güvenliği için ayrı ayrı oteller olarak hizmet vermelidirler. Kedi otelleri kendilere özel alanlar ve kedilerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmalıdırlar. Evcil hayvan otelleri her geçen gün daha fazla yaygınlaşıyor ve daha özel standartlarda hizmet vermeye başlıyor. Ankara'daki evcil hayvan otellerinde hangi evcil hayvana sahip olursanız olun her zaman bir evcil hayvan oteli bulabilirsiniz.

Ankara'daki en iyi kedi otellerini tercih etmek tabi ki de en doğal hakkınız çünkü size evlat gibi yakın olan kedilerimizi gözümüzün arkada kalmadığı ve sorunsuz hayvanlara nasıl bakıldığına ve nasıl teslim aldığımıza gelin bir göz atalım isterseniz. Bizzat bunu kendim gözlerimle gördüğüm ve yaşadığım için daha rahat olarak söyleyebiliyorum öncelikle burada bir düzen var tıpkı bir kreş gibi saatinde verilen mamalar ve dakikası geçmeden bakım saatleri eğer hayvanınız verdiğinizde hastaysa bunun sorumluluğunu bile üstlenebiliyorlar.

Aynı zamanda da veterinerler ve benzeri o kadar çok hizmet veriyor ki, siz tatilinizi yaparken ve tatilinizin keyfine bakarken gönlünüz rahat olabilir çünkü Ankara kedi otellerinde, kedinize tam teşkilli olarak bakılacaktır. Hayvan otellerine kedinizi bıraktığınız da hem sağlık hem de hijyen konusunda endişeleriniz olmaz çünkü hayvan otelleri de bu konuda oldukça titiz davranarak hem sizin kedinizi hem de diğer hayvanların sağlığını oldukça önemsiyorlar.

Hayvan Otellerine Kedinizi Bırakmadan Önce Nelere Dikkat Etmelisiniz ?


Evcil hayvan otellerine kedinizi bırakmadan önce özellikle seçtiğiniz kedi otelinin legal bir kedi oteli mi yoksa illegal bir kedi otelimi olduğuna dikkat etmelisiniz. Hem kedinizin güvenliği için hem de sağlığı için oldukça büyük önem taşımaktadır. T.C Bakanlığınca ruhsat verilmiş olması gerekmektedir.

Ankara'daki kedi otellerinde özellikle ruhsat almış olsalar da kedilerin bakım alanlarını dikkatlice incelemeli ve tüm kedi otelini iyice gezmelisiniz. Mesela kalacakları odalarda kaç kedi kaldığı, kedi kumlarının her kediye özel olması, mama ve su kaplarının kediye özel olması gibi bir çok önemli nokta mevcuttur. Ayrıca kedinizi bırakırken size verilen sözleşmeye maddelerini dikkatlice okumalısınız.

Tüm bunların yanı sıra Ankara'daki kedi otellerin en titiz davrandığı konulardan en önemlisi de kedilerin psikolojik olarak kötü etkilenmemesi ve terk edilmiş hissetmemesi için gerekli çalışmaları yapmaktır. Sizden istenilenlerin yanı sıra aynı zamanda da onlarında tüm konularda yeteri kadar özenli ve düzenli olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. İçeride bulunan kedilerin ve hem davranışları hem de psikolojilerine çok dikkat etmelisiniz.

Bu durumlar aslında çok önemsiz gibi gelse de en önemli detayların başında gelmektedir. Çünkü Ankara evcil hayvan otellerinde sizin bırakmış olduğunuz kedinizi ve psikolojisinin fragmanı gibi olacaktır. Sizin en yakın dostunuz ve evladınız yerinde olan kedinize nasıl davranılacağını çok net bir şekilde izlemelisiniz . Ankara'daki evcil hayvan otelleri her zaman çok talep görüyor fakat ihtiyaca özel olarak farklı farklı seçeneklerde evcil hayvan otelleri var mesela kısa süreli evcil hayvan otelleri ve uzun süreli evcil hayvan otelleri olarak bir de ev tarzı olarak evcil hayvan pansiyonları da oldukça fazla rağbet görüyor.

Legal Hayvan Otelleri ve İllegal Hayvan Otelleri


Kedi otelleri rağbet gördükçe tabi ki hayvan otelleri içerisinde de oldukça fazla hilelere maruz kalıyoruz. Çünkü çok rağbet gören sektörler her zaman hilelere açık bir hale geliyorken evcil hayvan otelleri de aynı şekilde hileye açık hale gelmiştir. Bir evcil hayvan otelinin legal olması için kedi otelleri için belirlenen şartlar ve yerine getirmesi daha sonra T.C. Tarım Bakanlığı tarafından uygun görülen ve her tüm gerekli şartları yerine getiren çiftliklere çalışma ruhsatı verilir. Ruhsatsız otel pansiyon yada çiftliklerin, kedi çiftliği adı altında olsa bile kanunen böyle bir hizmeti vermesi yasaktır.

Tüm hayvan otelleri T.C Tarım Bakanlığı tarafından mutlaka denetlenir ve şartların sürdürüldüğünü tespit edemediklerinde de ağır yaptırımlar yapılarak hayvan otellerinin ruhsatlarının kalıcı olarak el konulmasına kadar gidebilir.

Ankara'daki Hayvan Otelleri Başka Ne İşe Yarar ?


Ankara'daki evcil hayvan otelleri her şeyden önce sizin tatil dönemlerinizde onlara en güzel şekilde bakılmasının yanı sıra aynı zamanda da tüm sağlık kontrollerinin de yapılabileceği bir yerdir. Ankara'daki evcil hayvan otelleri sadece konaklama hizmeti vermez. Pet ambulans, pet taksi, veterinerlik hizmeti gibi bir çok hizmette verilmektedir.

Neden Hayvan Otellerini Tercih Etmeliyim ?


Çünkü evcil hayvan otelleri hem veterinerlik hizmeti veriyor hem kedi pansiyonu hizmeti veriyor, hem pet taksi ve ambulans hizmeti gibi bir çok hizmet veriyor. Ankara evcil hayvan otellerini sadece otel olarak değil aynı zamanda da veterinerlik hizmetinden de yararlanma imkanınız var.

Evcil hayvan otellerinden veterinerlik hizmeti aldığınız zaman sizin ve kedinizin tüm ihtiyaçlarını bilen bir otele teslim edersiniz kedinizi, huyunu suyunu bilir, ne zaman rahatsızlandığını ne zaman ne hissettiğini yada neyi neden yaptığını bilir. Aşıları, hastalıkları ve her konuda bilgi sahibi olan bir otele kedinizi bıraktığınızda onların ona nasıl davranacağını bilirsiniz. Hem içiniz daha rahat olur, hem de kediniz daha güvende olur.


Evcil hayvan otellerini tercih etiğiniz zaman kediniz için özellikle mama falan yanında vermenize gerek yoktur. Tüm mama ve bakım hizmeti gecelik konaklamaya dahildir. Bazı evcil hayvan otellerinde verdiğiniz aşı kartına göre gerekli aşı tarihlerinden aşılarını yapabileceklerdir. Eğer ki veterinerlik hizmetini de bir evcil hayvan otelinin hekiminden alıyorsanız o zaman daha kedinizi otele bırakıp Ankara dışına çıktığınız da kediniz ortamı ve bakıcılarını yabancılamaz.

Ankara'da bir çok farklı forma ve konseptte hayvan otelleri bulmanız mümkün ama evladı için her şeyin en iyisini ve en güzelini isteyen anne ve babalar gibi sizde en sadık dostunuz olan kediniz için Ankara'nın en iyi hayvan otelini seçmek isteyeceğinizden eminiz.