EN İYİ KUAFÖR- TESETTÜR

blog yazısı ekle !

EN İYİ KUAFÖR- TESETTÜR

Kuaför kelimesinin dilimize Fransızcadan girdiği bilinmektedir. Kuaförün Türkçe karşılığı berberdir. Berberler ilk önceleri sadece erkeklere hizmet verdiklerinden erkek berberi şeklinde tabelalara sahip mekanlar ile hizmete başlanmıştır. Ancak sonraki zamanlarda kadınlar için berber mekanları olarak kadınlara özel mekanlar hizmete açıldı. Ülkemizde toplumsal alanda yaşanan değişiklikler, gelişmeler güzellik sektörünü de etkiledi.

Ankara gibi büyük şehirlerin öncüsü olduğu bu değişimler de berber gibi sade ve basit ifade yerini kuaför gibi modern ve kapsamlı bir ifadeye dönüştürüldü. Böylece saç kesimi işleminin yanı sıra manikür, pedikür, cilt bakımı gibi farklı seçenekler de getirildi. Ancak bu kadarı ile sınırlı kalmadı kuaförler güzellik salonları içinde bir hizmet dalına dönüştü.

Kuaför denildiği zaman akla ilk gelen saçlara uzman dokunuşları yapan kişiler gelir. Ancak günümüzde kuaförde sadece saç için renkli dokunuşlar istenmemektedir. Artık tesettürün de modaya dahil edilmesi ile tesettürlü hanımların bakımlı ve tarz olmak isterler. Bunun için tesettür bağlama şeklinde uzman dokunuşlar istemektedir. Kuaför de tesettür için farklı modeller, farklı renk kombinasyon seçenekleri ile kuaförlük anlayışı genişletilmiştir.

Şule Gürsoy Güzellik Salonu

Altındağ

devamını oku... Adres: Güneşevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 3/E Altındağ - Ankara

Vanner Estetik Güzellik Salonu

Batıkent

devamını oku... Adres: Kardelen Mahallesi 2026 Cadde Batıkent Yolu Arkent 91 Sitesi No:14/3 Batıkent-Ankara


Kuaförler sadece kişinin fizikse değişimler yapmazlar. Özellikle kadınlarda moral, motivasyonu artırmak, mutlu hissetmek ve yeni bir görünüşe ihtiyacı olanlar için de değişimler yapmaktadır. Yıl kaç olursa olsun kadınların gitmekten vazgeçmeyecekleri ilk yerdir kuaför. Hem değişimin anahtarı hem sohbet arkadaşı hem de terapist olarak görülmektedir. Kuaför, işinde ustalığın yanı sıra müşterilerine samimi ve güler yüz ile hizmet sunması ile müşteri de iki kat mutluluk oluşturur.

Kuaför sayısı her geçen gün artmaktadır. Ancak kuaförlerin tesettürlere de hitap etmesi ile yeni bir rekabet ortamının doğmasında etkili olmaktadır. Tesettür için eşarp bağlama, şal bağlama, özel günler ve günlük hayatta şık olmanın sırları kuaför de saklıdır.

Tesettürlü hanımların rahat bakım yaptırabilmeleri için uygun ortamlar ve bayan personel ile tam anlamı ile kolaylık sağlanmaktadır. Kuaför ortamında tesettürlü bayanlar için rahat ortamlarda kuaför de çekinmeden bakım yaptırabilirler.

Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonları hizmetlerini ve ortamlarını tesettürlü bayanlara göre genişletmesi büyük ilgi görmeye başlamıştır. Bu ilgi sadece tesettürlü bayanlar ile sınırlı kalmamıştır. Anı zamanda erkek personele saçını yaptırmak istemeyen açık hanımlar da var. Böylece Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonları kadınların yeniden ilgi merkezi haline geldi.

Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonları bakım ve saç kesim gibi işlemler için modaya uygun seçenekler mevcuttur. Kuaförlük hizmetinde saçların taranması, boyanması, şekillendirilmesi, bağlanması gibi temel hizmetlerin yanı sıra takma saçlar, saç aksesuarları ile saça yeni formlar kazandırmak, kozmetik ürünleri ile renkli dokunuşların yapılması, saçın düzleştirilmesi, dalgalı gibi şekil ile saçlara estetik bir görünüş verilmektedir.

Kıyafet ve tesettürün uyumu ile tesettürlü hanımlar şıklığı yakalamaktadır. Sezonlara göre kendi stilleri ve moda akımı ile harmanlanarak tesettür modası değişmektedir. Günlük hayatta elbiselerini tesettürleri tamamlamanın yanı sıra özel günlerde de büyük bir özen göstermektedirler. Ancak günlük şal veya eşarp bağlama şekilleri ile özel günlerdeki bağlama şekilleri tatmin etmemektedir. Daha özel ve estetik biçimde bağlama şekillerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonları kadınların bu ihtiyaçlarına kulak vermektedir. Estetik ve zarifliği yakalama konusunda yardımcı olmaktadır. Günün kombini için tesettürün yapımı ile şıklık tamamlanıyor.

Ankara'daki En İyi Kuaför – Tesettür Güzellik Salonlarında Ne Gibi Hizmetler Sunulmaktadır?

  • Tesettür şekilleri: mezuniyet, düğün, kutlama gibi özel günler için tesettür şekilleri ile kıyafetinizi tamamlamaktadır. Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonlarında tesettür şekilleri her özel gün için farklı tasarımlar uygulanmaktadır. Mesela gelin başında gelinliğin büyüleyici güzelliğine tesettür modeli ile çok şık görüneceksiniz. Tesettüre iliştirilen özel aksesuarlar ile model de farklılıklar oluşturmaktadır. Bu aksesuarlar içerisinde çiçek, boncuk, tül gibi.
  • Ayrıca tesettürün gün boyu açılma, gevşeme rahatsızlığını ortadan kaldırılmıştır. Böylece doğru iğneleme ve bağlama yöntemi ile tesettürün rahatlığını hissedeceksiniz.
  • Tesettür makyaj modelleri: makyajda uygulanacak stil ve renk tonları yine tesettürlü kadınlara uygun olarak yapılmaktadır. Makyajın abartıya kaçmadan doğal tonlarda olması günlük hayatta kullanma imkânı sağlamaktadır. Sadece kozmetik ürünleri değil aynı zamanda kaş stili ile doğallık korunmaktadır. Tesettürlü kadınların yaşadığı sorunlardan biri de makyajın akması sonucunda tesettüre bulaşarak zor anlar yaşatmasıdır. Ancak Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonlarında özel kozmetik ürünleri kullanılarak makyaj sabitlenmektedir.
Tüm bu hizmetlerin yanı sıra güzellik adına almak istenilen hizmetleri de sunmaktadır. Mesela saçların kapalı kalmasından dolayı kepek, saç dökülmeleri gibi sorunlar oluşmaktadır. Ancak Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonlarında saç dökülmesi için uygulanacak özel bakım yağları, şampuanları uygulanarak bakım yapılmaktadır. Böylece sağlıklı saçlara kavuşmak zor değildir.

Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonlarına uğradığınız anda baştan aşağı yenilenerek kendinizi şımartabilirsiniz. Güzelliğin yanı sıra bakımlı olmak için de personelin sunduğu hizmetler ile tesettürlü kadınların memnuniyeti için çalışmaktadır.

Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonlarının sayısının artması ile bakımlı ve kendine özen gösteren kadınların sayısı da artmaktadır. Modeller, kesimler ile kadınların saçları yeni bir tarz kazanmış, tesettür için de farklı modeller hayata geçirilmiştir. Böylece günlük hayatta çalışan kadınların imdadına koşan Ankara'daki en iyi kuaför – tesettür güzellik salonları aynı yardımı tesettür de sağlamıştır. Böylece uzun zaman harcamak yerine uzman eller de doğru teknikler ile kısa sürede hazırlanmanıza yardımcı olacaktır. Aynı uygulama makyaj uygulamaları için de geçerli olduğunu yukarı da bahsettik. Makyaj için sade ve şık tarzlar uygulanmaktadır.