bh

Burçin Hanım - Özgeçmişi

Bağlantı Kur

Bağlantılar

Henüz bağlantısı yok.

Özgeçmiş

5 Ekim 1993 doğumluyum. İlköğretim ve lise eğitimimi Ankara'da tamamladıktan sonra 2015 yılında Başkent Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Eğitim hayatım boyunca çocuk sağlığı, gebe ve emziren anne beslenmesi, obezite ve beslenme tedavisi, sporcu beslenmesi, ağırlık kontrolü ve hastalıklarda tıbbi beslenme gibi çeşitli konularda çalışmalar yaparak deneyimler edindim.

Ankara Özel Medicana Hastanesi, Başkent Üniversitesi Hastanesi, Yüzüncüyıl Aile Sağlığı Merkezi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi Türkiye'nin birçok saygın sağlık kurumunda stajlarımı tamamladım. Mezun olduğum yıl Sports İnternational Altınoran şubesinde işe başladım ve 4 yıl sporcu beslenmesi, ağırlık yönetimi, kilo alma kilo verme gibi birçok alanda çalışma fırsatım oldu.

2017-2019 yılında yüksek lisans eğitimimi sporcu beslenmesi üzerine tamamladım. Eylül ayından itibaren 360 fit zayıflama merkezinde uzman diyetisyen olarak beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim.

Çalışma Geçmişi

360 Fit Zayıflama Merkezi
Çayyolu
Güzellik Uzmanı
09/2019 -
-