Warning: getimagesize(https://www.bestofankara.com/data/user/36466/36466.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Serdar Gürbüz Özgeçmişi - Best of Ankara
sg

Serdar Gürbüz - Özgeçmişi

Bağlantı Kur
Cinsiyet Erkek

Bağlantılar

Henüz bağlantısı yok.

Özgeçmiş

1968 doğumlu Serdar Gürbüz, spor hayatına 6 yaşında Artistik Cimnastik ile başladı ve hiçbir zaman kopmadı.
Milli sporcu olmanın yanı sıra, antrenörlük ve yöneticilik yaptı.
Türkiye Cimnastik Federasyonu Teknik Kurullarında görev aldı. Uzunca bir süre Teknik Kurul Başkanlığı görevini yürüttü.
Üniversite eğitimini ODTÜ-Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimini ise Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. Halen aynı üniversitenin Spor Bilimleri Fakültesi'nde Öğretim Elemanı olarak görevini sürdürmektedir.
2005 yılından bu yana kurduğu Cimnastik Kulübünün yöneticiliğini yaptı.
Spor eğitimi için Almanya, Fransa, USA ve İsviçre'de bulundu. Stott Pilates ve Peak Pilates'in lisanlı antrenörü olup, aldığı eğitimler ve girdiği sınavlar sonucunda Peak Pilates Master eğitmeni oldu. Pilates Sektöründe Türkiye Eğitim Koordinatörlüğü görevi yaptı ve tüm dokümanları Türkçe'leştirdi.
Ülke çapında devlet tarafından açılan Cimnastik, Step-Aerobik ve Pilates antrenör yetiştirme kurslarından sorumlu kişi olarak; 2500'ün üzerinde antrenöre şahsen eğitim verdi. Son yıllarda PilateSystem eğitim programını oluşturdu. Bu program dahilinde ülke çapında eğitmenler yetiştirmekte ve Master Eğitmen programını yürütmektedir.

Çalışma Geçmişi

Cimnastik Akademi
Batıkent
Mekan Sahibi
10/2017 -
-