EN İYİ AĞDA GÜZELLİK SALONLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ AĞDA GÜZELLİK SALONLARI

EN İYİ AĞDA GÜZELLİK SALONLARI

Ağda, temelde şerbet veya pekmez kaynatılarak koyu kıvam ile elde edilir. Ağda istenmeyen tüylere karşı geliştirilmiş geçici çözümlerdendir. Kadınların güzel ve bakımlı olmasının başında ağda uygulamaları gelir.

En İyi Ağda, sir ağdadır. Çünkü düzenli kullanılması durumunda tüy köklerini azaltır. Bölgesel azalmalar ile kadınlar daha pürüzsüz bir görüntüye kavuşur. Ayrıca sir ağda bitkisel içerikli olduğundan yani bitkilerin reçineleri kullanılması ile uzun vadede tüylerin çıkmasını geciktirir. En iyi ağda içeriği olarak önerimiz; Ağda seçimi yaparken bitkisel içerikli ağdalar tercih edilmelidir. Hem organik hem de işlem sonrasında bir sorun oluşturmadan işlemi tamamlayabilirsiniz.

Organik ve bitkisel içerikli ağdalar son yıllarda hem ülkemizde hem de dünya da oldukça tercih edilen ürünler arasındadır.

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Zeynep Hüseyinoğlu Güzellik

Etimesgut

devamını oku... Adres: İstasyon Mahallesi Şehit Hikmet Özer Caddesi No:2 Daire:20 Etimesgut - Ankara

Gülden Kazancı Güzellik Salonu

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi 61/3E Ledalife Bağlıca - Ankara

Sibel Koç Beauty

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yapracık Mahallesi 3258. Cadde Angora Çarşı 3/A Blok No:5 Yenimahalle - Ankara

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

devamını oku... Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Rukiye Kuba Beauty Studyo Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Yüksel Caddesi No:8 Kızılay-Ankara

My Divine Beauty Saniye Sönmez

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2785. Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahimesut Mah. 2207 Cad. No 9/20 1. Kat Şehriyar AVM Etimesgut Bağlıca - Ankara

Puravida Güzellik Merkezi

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Sisa Kule 381 Yaşamkent - Ankara

Eda Kaynarca Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Caddesi 16/3 Kat 3 Kızılay-Ankara

Jasminn Beauty Club

Batıkent

devamını oku... Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

BBD Business Güzellik Salonu

Keçiören

devamını oku... Adres: Kızlarpınarı Caddesi Şefkat Mahallesi 48/5 Keçiören - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Moonlight Güzellik

Kızılay

devamını oku... Adres: Kızılay Mahallesi Milli Müdafa Caddesi 12/5 Kızılay - Ankara

Touch Güzellik Salonu

Elvankent

devamını oku... Adres: Topçu Mahallesi 1512.Cadde 84/A Elvankent - Ankara

Nergis Epilasyon ve Güzellik

Kızılay

Meşrutiyet Mahallesi Yüksel Caddesi Rüyam İş Merkezi No:5/10 Çankaya - Ankaradevamını oku... Adres:

devamını oku... Adres: Prof.Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2820. Sokak 7/3 Çankaya - Ankara

Seren Ertan Güzellik Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 480 Sokak 6/A Çankaya - Ankara

Eyza Güzellik ve Sağlık Merkezi

Çayyolu

devamını oku... Adres: Koru Mahallesi Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi North Star Plaza 2.Kat No:4/3 Çayyolu-Ankara

Holy Light Beauty

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Karanfil Sokak 39/7 Kızılay - Ankara


Ağda Kimlere Uygulanır?

Ağda, kadınlar arasında kullanılan tüylerden kurtulma yöntemidir. Son yıllarda erkekler de dış görünüşlerine önem vermeleri, görüntülerinin kusursuz olması adına ağda işlemleri uygulamaktadır. Bilimsel olarak da tüy diplerini besleyen maddelerden uzak ağda türlerinin kullanılması ile kadınların yanı sıra erkekler de kullanabilmektedir.

Erkekler ağdayı daha çok yanaklarında veya boyun bölgelerinde tercih etmektedir. Bu bölgeler hem ağdanın tüyleri yok etmesinde etkilidir. Hem de sakal tıraşında jiletin ulaşamadığı yerler için ağda cilt altındaki ince tüylere ulaşabilir.

Kadınlar, sürekli olarak istenmeyen tüyler için çözümler geliştirmişlerdir. Bunların bir kısmı kesin çözüm olurken bir kısmı geçici çözümlerdendir. Mesela epilasyonda lazerin kullanılması kesin sonuç verdiği tüm kadınlarca onaylanmıştır. Geçici çözümlerde bitki özlerinin kullanılması ile sir ağda vb. yöntemler bulunmaktadır.

Ağdanın Oluşumu Hakkında Efsaneler

Günlük hayatta sürekli olarak kullanılan ağdanın nasıl oluştuğunu, kim tarafından bulunduğunu hiç düşündünüz mü? Ağda hakkında anlatılan efsanelerden en yaygını Lidyalı bir kadın tarafından bulunduğudur. Bilindiği üzere Lidyalılar parayı bulan ilk toplumdur. Paranın bulunmasının ardından sahtecilik işlerinin ortaya çıkması olasıdır. Paranın çoğaltılması adına yapılacak sahtecilikte sikke kaplarına şekerin ve limonun eritilerek dökülmek istenirken aida adında bir kadının dikkatsizlik neticesinde kendi üzerine dökmesi ile başlar. Döküldüğü bölgede katılaşan karışımı temizlemek isterken zorla çeker. Ve sonuçta o bölgedeki tüyler yok olmuştur. Sahte para üretmeye çalışırken aslında ağdayı bulan kadın, tarihe geçer.

Böylece ağdanın bulunmasının ardından nesillerden nesillere aktarılarak günümüze kadar devam eder. Ağda uygulamaları İlk günkü ağdadan o kadar gelişmiştir ki istenmeyen tüyler için teknolojinin son ürünleri olan makinalar devreye girmiştir. Bu durumda güzellik piyasasında ağda büyük bir önem kazanmıştır. Zaman içinde ağda uygulamasını ticarete dönüştürülmesi ile kadınlara özel ağda salonları açıldı. Gelişmiş şehirlerimizden Ankara da ağda salonları faaliyete başladı. Ancak değişen istekler ve güzellik piyasasının hızlı değişimi ile ağda salonlarını içine alan büyük güzellik salonları oluşturuldu. Ağda uygulamalarının yanı sıra farklı güzellik uygulamaları aynı çatı altında toplandı diyebiliriz. Bu durum neticesinde de en iyi ağda be güzellik salonları olarak tabir edilen mekanların ortaya çıkışına zemin hazırlamıştır. Güzellik salonlarında ağda uygulamaları bir hizmete dönüştü.

Şu an başkentimiz Ankara da birçok güzellik salonlarında ağda hizmeti verilse de Ankara'daki en iyi ağda güzellik salonlarını tercih etmek hem sağlık açısından hem de güzellik açısından son derece önemlidir. Ankara'nın her sokağında güzellik salonu ile karşılaşmak mümkündür. Çünkü kadınlar güzelleşmek adına zamanın belirli süresini burada geçirirler. Bu durumda güzellik salonlarının sayısı sabit kalmayıp her geçen gün artmaktadır.

Sadece çalışan kadınlar değil ev hanımları da güzellik salonlarında vakit harcamaya başladı.

Ağda Nasıl Uygulanır

İlk kez ağda yapanlar veya daha önce evde kendi başına ağda yapıp verim alamayanlar bu yazımız ile eksik olduğu noktaları giderebilir. Yazımız böylelikle ağda işlemleri esnasında kılavuzluk ederek en iyi ağda nasıl yapılması gerektiğini öğretir.

Ağda uygulanacak bölgenin işleme hazır hale getirilmesi gerekir. Bunun için bölgenin dezenfekte edilmiş olması gerekir. Makyaj malzemeleri veya ter gibi gözenekleri kapatan maddelerden arındırılması gerekir.

Ağda uygulanırken tüylerin çıkış yönüne göre uygulamak gerekir. Çünkü tüylerin kırılmadan kökleri ile deriden çıkarılması gerekir. Ağdanın sıcaklığı önemlidir. Deriye zarar vermeden dayanabilecek şekilde ayarlanmalıdır.

Ağda uygulandıktan sonra katılaşıp soğumasına bırakılmadan hemen çekilmesi gerekir. Ağda çekilirken tüylerin ters yönüne doğru uygulanmalıdır. Cildin gerilmesi gerekir. Çünkü gergin yüzeyden kolayca çıkarılması ancak bu şekilde olur.

Deri üzerinde kalan ağda kalıntılarının temizlenmesi gerekir. Ağda sonrasında bitkisel içerikli yağlar ile temizleme işlemi yapılır. Daha sonra deri çatlamalara veya yıpranmalara karşı nemlendirilmelidir. Cildin sarkmasını veya yıpranması geciktirilebilir.

Ağda Hangi Koşullarda Uygulanmaz?

Ağda kadınların veya erkeklerin uygulayabileceğini tekrar hatırlatalım. Ağdanın bu başlığa kadar oldukça faydalı yanlarından bahsettik. Bu faydalar doğru uygulanması sonucunda elde edilebilir. Bazı durumlarda ağda uygulanması ciddi sorunlara yol açabilir. Ağda, temiz cilt üzerine uygulanacağını söyledik. Ancak sadece temiz olması yeterli değildir. Cildin yapısında meydana gelen herhangi bir sorun iyileşmeden ağda o bölgeye uygulanmamalıdır. Bu sorunlar nelerdir dikkatlice inceleyelim:

  • Cilt yüzeyinde kesik sonucunda derinin açık olması
  • Yaraların iyileşmeyip iltihaplanması
  • Cildin yıpranması sonucunda tahriş gibi durumlarda da
  • Kaza sonucu veya aşırı güneşe maruz kalınması sonucunda yanık gibi sorunlarda
  • Deri hastalıklarında
  • İnce ve hassas ciltlerde tahriş gibi sorunlara yol açacağından uygulanmaz.
  • Cilt üzerinde oluşan yağ bezeleri, siyah noktalara veya sivilcelere, benlere uygulanmaz
  • Göz çevresi ağdadan uzak tutulmalıdır.
  • Hamilelerin doktor tavsiyesine göre hareket etmelidir.
  • Ağdayı uygulama esnasında yapmaktan kaçınılması gereken; aynı yüzeye iki kere art arda ağda uygulamak. Cildin yıpranarak kızarıklık, hassasiyet, kaşıntı, yanma gibi sorunlara yol açabilir.
Bu koşullara dikkat edilmesi durumunda ağda uygulanabilir. Pürüzsüz bir cilt isteniyorsa bu noktalar ile cildin yapısı korunabilir. Aynı zamanda ağda uygulamasından sonra cilt hassaslaşacağından nemlendirici sürülerek gerginleşmesi önlenebilir.

Güzellik salonlarında uygulanan ağda hizmeti kişinin cilt tipine, tüy rengine ve hassasiyet durumuna uygun şekilde uygulanır. Bütün bu unsurlara dikkat edebilmek için alanda uzmanlaşmış kişilere ihtiyaç duyulmaktadır. Bayanlar ve baylar, Ankaradaki en iyi ağda güzellik salonları ile son zamanlarda büyük beğeni toplamaktadır. Ağda gibi kadınların hassas olduğu bir konu da böylesine detaylı hizmeti Ankara'daki en iyi güzellik ve ağda salonlarında bulabilmek mümkündür. Güzellik piyasası her geçen gün büyümektedir. Sadece saç kesiminden ibaret olmayan güzellik anlayışı ağda gibi klasik bir hizmeti son zamanlarda oldukça farklı yöntemler ile sunulmaktadır. Geniş hizmet ve trend hizmet güzellik salonlarının da rekabetini artırmaktadır. Gelişen ve büyüyen güzellik ve bakım piyasasının etkileri Ankara'da da hissedilmektedir. En iyi ağda uygulamaları için güzellik salonundan alacağınız randevu ile artık uzun sıra bekleme eziyetine son verilmektedir.

Ankara da mevcut güzellik salonlarındaki uygulamalar diğer şehirlerimizdeki mekanlara örnek olmaya devam etmektedir. Kadınlar güzelleşmek adına çeşitli güzellik uygulamalarının başında gelen ağda uygulamalarına yönelik temel ve bilimsel içerik ile değerli okuyucularımızı bilgilendirmeyi hedefledik.

Ankara da ağda hizmeti için merak ettiklerinizi güzellik salonlarındaki güler yüzlü personel tarafından bilgi alabilirsiniz. Günün hangi saati olursa olsun güzellik salonunda sunulan sayısız hizmetten yararlanmak için bir telefon ile halledebilirsiniz. teknolojik ve profesyonel kişilerce uygulanan ağda ile bilinçsizce yapılan acılı, lekeli, morluklara, ağrılı ağdaya son. Kuş gibi kendinizi hafif hissedeceğini ağda hizmetine Ankara'nın güzellik salonlarında keyfini çıkarın.