EN İYİ İPEK KİRPİK EKLEME

blog yazısı ekle !

EN İYİ İPEK KİRPİK EKLEME

Kirpik, yüzde dikkat çeken noktalardan biridir. Kirpiklerin uzun, kıvrık ve belirgin olması yüz hatlarına katkısı büyüktür. Kirpiklerin belirgin olması aynı zamanda bakışların karşı tarafa etkisini güçlendirir. Kısacası mimikleri vurgulayan kirpiklerin bakım ve biçimini güçlendirilmesi için güzellik piyasasında yenileşme rüzgarları esmeye başladı.

Kirpiklere daha dolgun ve koyu biçim kazandırmak için takma kirpik ile bakışların güçlendirildiği ilk yöntemlerdir. Ancak etkisinin kısa sürmesi ve görüntünün doğallıktan uzak olması nedeniyle güzellik piyasasında yeni yöntemlerin keşfine itti. Teknolojinin de gücünü alan güzellik uzmanları ipek kirpik yöntemini geliştirdi.

İpek kirpik ekleme; kirpiklere yeni ve tek tek kirpik ekleme işlemidir. Az, açık renkli kirpiklerden şikâyet edenler için geliştirilmiş en verimli uygulamadır. İpek kirpik ekleme işlemleri son beş yıl içinde popülerlik kazandı. Göz hassas bir nokta olduğu için uygulanan işlemler de hassas olmalıdır. Kirpiklerin saf ipek ana malzeme olması hassaslığı desteklemektedir. Böylece göz kapaklarına zarar vermeden diğer kirpiklerin yanına yapıştırmak sureti ile ipek kirpik ekleme işlemi gerçekleştirilir.

İpek kirpik ekleme işlemleri kısa süre de ülkemizde de yaygınlaştı. Dünyaca ünlü sanatçıların, artistlerin yanı sıra ülkemizde de çok talep gören uygulamalar arasında yer almıştır. Özellikle büyük şehir olan Ankara gibi kadınların güzelliğine zaman ayırdığı şehirler başta gelmektedir.

Gülden Kazancı Güzellik Salonu

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi 61/3E Ledalife Bağlıca - Ankara

Black Pearl VIP

Kızılay

devamını oku... Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/5 Kızılay - Ankara

Jasminn Beauty Club

Batıkent

devamını oku... Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Aura Bakım & Güzellik Merkezi

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No:128 D:1 Yenimahalle - Ankara

Tülin Çetin Beauty Zone Güzellik Salonu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Beytepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No:1/C D:18 Beytepe 1923 Giriş Kat Çankaya - Ankara

Laren Beauty

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1143. Cadde 1071 Plaza A Blok No:25 7.Kat 47/48 Çankaya - Ankara

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

devamını oku... Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Rukiye Kuba Beauty Studyo Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Yüksel Caddesi No:8 Kızılay-Ankara

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahimesut Mah. 2207 Cad. No 9/20 1. Kat Şehriyar AVM Etimesgut Bağlıca - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Puravida Güzellik Merkezi

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Sisa Kule 381 Yaşamkent - Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Asmi Güzellik Sevilay Göçer

Kızılay

devamını oku... Adres: Selanik Caddesi No:46/1 Huzur Apartmanı Çankaya - Ankara

BBD Business Güzellik Salonu

Keçiören

devamını oku... Adres: Kızlarpınarı Caddesi Şefkat Mahallesi 48/5 Keçiören - Ankara

Tansu Kılıç Beauty

Batıkent

devamını oku... Adres: Turgut Özal Mahallesi 1940 Caddesi 81/22 Kuruçayırlı Tower Batıkent-Ankara

Tuğba Aytar Güzellik

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi Kule Evo No:150 Çankaya - Ankara

Touch Güzellik Salonu

Elvankent

devamını oku... Adres: Topçu Mahallesi 1512.Cadde 84/A Elvankent - Ankara


Ankara'daki En İyi İpek Kirpik Ekleme Güzellik Salonlarında İpek Kirpik İşlemi

Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonları yeni hizmeti ile bayanların memnuniyetini kazanmaktadır. Bu mekanlardaki hizmetin kalitesi ve verimli olması ile her geçen gün bayanların sayısı giderek artmaktadır. Öyleyse Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonlarında neler yapıldığını inceleyelim.

İpek kirpik ekleme işlemini merak edenler için basit adımlar ile nasıl bir süreç gerçekleştiği hakkında bilgi verelim. Böylece ipek kirpik ekleme işlemini düşünenlere kılavuzluk edecek yazımız hakkında rasyonel bilgiler paylaşalım:

  • Göz ve çevresinde herhangi bir makyaj ürünün bulunmaması gerekir. İpek kirpik ekleme işleminde yüzeyin dezenfekte edilmiş olması gerekir.
  • İki gün öncesinden itibaren gözleri hassaslaştırıcı bir işlem uygulanmaması gerekir. Mesela kaşıma, ovuşturma, kirpikleri kıvırmak için aparatların uygulanması gibi.
  • Göz ve çevresini dezenfekte ettikten sonra varsa lens çıkarılması gerekir. Çünkü işlem sırasında gözler kapatılır. Böylece gözlerin zarar görmesi engellenir.
Kirpiklerin üzerine tek tek ipek kirpik yapıştırılır. Yani bir kendi kirpiğin üzerine bir tane ipek kirpik takılır.

İşin püf noktası; ipek kirpiklerin doğal durması için farklı uzunlukta ipek kirpik kullanmak gerekir. Böylece kalıp gibi tek sırada durmak gibi yapaylıktan uzak durur.

  • Kirpikleri sabitlemek için kullanılan yapıştırıcı da önemlidir. Yeterli miktar da sürmek gerekir. Az yapıştırıcı kullanmak kirpiklerin kısa vadede dökülmesi ile sonuçlanırken yapıştırıcının çok kullanılması kirpiklerin dışına taşmasına neden olur. Bu durum kötü bir görüntü oluşturmaktadır.
  • İpek kirpikler eklenirken çok sık uygulanmamalıdır. Çünkü birbirine yapışması işlemin kalitesini düşürür.
  • İpek kirpikleri taktıktan sonra kuruma için biraz bekletilmelidir. Kuruma işlemini hızlandırmak için kurutucu tutulabilir.
  • İpek kirpik başlar da seyrek takılıp sonlara doğru sıklaştırılması gözler de daha etkin ve derin bir bakışın oluşmasını sağlar.
  • İpek kirpik ekleme işlemi 120 dakika gibi kısa bir süre de tamamlanır.
  • İpek kirpik ekleme işlemi tamamlandıktan sonrasında su değdirmemek gerekir. Bu süreç bir gün kadar olmalıdır.
  • İpek kirpiklerin kalıcılığını uzun vadeye yaymak için ilk iki gün herhangi bir kozmetik ürün kullanılmamalıdır.
Yatış şekline dikkat ederek kirpiklerin yastığa takılarak kopmasını engelleyebilirsiniz. Mesela sırt üstü yatarak.

Ankara'daki En İyi İpek Kirpik Ekleme Güzellik Salonlarında İpek Kirpik Türleri

İpek kirpik ifadesi genel bir addır. Kullanılan tekniğe ve ipek kirpik sayısına göre bu işlem kendi içinde üçe ayrılır. Bunlar:

1.Mink kirpik: vizonun tüylerinden hazırlanan kirpiktir. Parlak, hassas ve yumuşak olması ile gözde ağırlık hissi oluşturmaz. Mink kirpiğin uygulanma amacı kirpiklerin hacmini artırmaktır. Yani dolgunluk kazandırmaktır.

2.3d ipek kirpik: kirpiklerin küme halinde yerleştirilmesidir. Yani üç kirpik birleştirilip bir kirpiğin üzerine yapıştırılmasıdır. Bu işlem her kirpik teli için tekrarlanır.

3.Tekli ipek kirpik: ipek kirpiğin tane tane takılmasıdır. Sabır ve uğraş isteyen bu işlem kirpiklerin sayısını artırmaktadır.

Ankara'daki En İyi İpek Kirpik Ekleme Güzellik Salonlarında Uygulanan İşlemler Sonrasında Yan Etkileri Var Mıdır?

Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonlarında uygulanan her işlem özen ve sabır gerektirmektedir. Göz ve çevresi hassas noktalar olduğundan bu bölgelere uygulanacak her işlem uzmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir. Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonlarında ipek kirpik türlerinin üçü de mevcuttur. Uygulanan ipek kirpikler hem saf malzemeler kullanılmakta hem de alerjik olmayan her cilt tipine uygundur. Böylece ipek kirpik ekleme işleminin herhangi bir zararı veya yan etkisi ile karşılaşılmamaktadır.

Kulaktan dolma bilgiler, piyasa da bulunan sahte ürünler ve işlem hakkında bilgisi olmayan kişilere yaptırılması halinde elbette sıkıntılar ile karşılaşılacaktır. Hatta sağlık sorunlarına neden olacak kadar tehlike söz konusudur.

Sağlığınıza ve güzelliğinize önem veriyorsanız uğramanız gereken tek adres Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonlarıdır. Teorik bilgi, uygulama, profesyonellik gibi konular da donanıma sahip personel tarafından hizmet verilmektedir. Ayrıca cilt tipinin hassaslığına göre ürünler kullanılmaktadır. Böylece ürünlere alerji veya hassasiyet oluşması gibi riskler de ortadan kaldırılmaktadır.

Ankara'daki en iyi ipek kirpik ekleme güzellik salonlarından alacağınız randevu ile 120 dakikalık bir işlem sonrasında bakışlarınızı yenileyebilirsiniz. Kullandığınız birçok kozmetik ürünü ipek kirpik uygulaması kadar etkili bir sonuç vermez. Böylece çokça para harcadığınız kozmetik ürünlerden kurtulup paranız cebinizde kalacaktır.