EN İYİ KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ KADINLARA ÖZEL SPOR SALONLARI

Hayat standartlarını yükseltmek için sağlık en önemli unsurdur. Sağlık için bütün uzmanların önerilerin başında spor yapmak gelir. Kadın, erkek, çocuk, yaşlı kısacası spor evrensel bir aktivitedir. Dünyanın her yerinde sporun rahat ve güvenli bir şekilde yapılması için spor salonları hizmete açılmaktadır. Spor salonların hizmetleri, kapasitesi, tasarımları, uygulanan fiyat politikaları gibi unsurlar ile birbirinden ayrılmaktadır.

Türkler tarih sahnesine çıktığından itibaren spor hayatlarının bir parçası olmuştur. Savaşçı özelliklerini kaybetmemek, sürekli kondisyon sağlamak amacı ile çeşitli sporları yapmışlardır ve hala da yapmaktadır. Ülkemiz de spora büyük önem verilmektedir. Bu yüzden sürekli yetenekli sporcular çeşitli şehirlerden çıkarak ulusal ve uluslararası yarışmalar da ülkemizi temsil etmektedir.

Peki, böylesine başarılı sporcularımız nasıl bir ortamda, kimlerin önderliğinde, nasıl bir süreçte hazırlandığını düşündünüz mü? çeşitli kültürlere de başkentlik yapan önemli şehirlerimizden olan Ankara sporcularımıza ve spor yapmak isteyen halka modern çizgilerde ve tam donanımlı spor salonları hizmete sunmaktadır.

Erkeklerin, çocukların ve kadınların yaşına, yeteneğine ve gücüne göre spor programları ile kişiye özel ilgi gösterilmektedir. Kadınların rahat bir ortamda spor yapmaları için Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonları projeleri ile ilkler gerçekleşmektedir. Böylece ülkemizdeki diğer şehirlere de örnek olmaktadır.

Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonları, sporun farklı dallarını tek çatı altında toplamaktadır. Pilates, yoga, savunma sanatları, hamile pilatesi, havuz, jimnastik vb. gibi. Kadınların esnekliğine ve hassas yapılarına uygun eğlenceli sporların yanı sıra güç ve çevikliğini artırmaya yönelik spor dalları da bulunmaktadır.

Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

İkra Spor Kulübü

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

İkra Spor Kulübü - Çakırlar

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

Gym Dayz Akademi

Çayyolu

devamını oku... Adres: 2677 cad So Çayyolu Plaza Bina no: 3 Blok no:4 Kapi no D-1 Çayyolu Ankara

Sportif Yaşam Kulübü Çukurambar

Çukurambar

devamını oku... Adres: Muhsin Yazıcıoğlu Cad. Bagi's Plaza 43/1 Çukurambar-Ankara

B Fit Cevizlidere

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mah. Cevizlidere Cad. No:62/B Cevizldiere-Ankara

Anadolu Şahin Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Osmangazi Mah. Aşıkpaşa Cad. Final Okulları Keçiören Kampüsü Keçiören - Ankara

CSR Sports Center

Birlik Mahallesi

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 450 cadde 65/12 (eski 9. cadde) Birlik-Ankara

Boost Pilates

Çankaya

devamını oku... Adres: Sinpaş Altınoran Kule 2023 Kat:34 No:229 Çankaya - Ankara

PT Emrecan

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak No:3 B-1 Çayyolu-Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

devamını oku... Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

Power Line Sport Center

Demetevler

devamını oku... Adres: 412. sokak (eski 7.sok) No:6/B Demetevler-Ankara

Force Crossbox

Bilkent

devamını oku... Adres: Üniversiteler Mah. 1598. Cad. Bilkent Plaza A3 Blok No:5 Ankuva İş Merkezi Yanı Bilkent - Ankara


Ankara'daki En İyi Kadınlara Özel Spor Salonları Neden Tercih Edilmelidir?

Kadınlar çalışma hayatının yorgunluğu, evdeki işlerin yorgunluğu, çocukların bakımında harcanan enerji sonucunda kendini yeniden deşarj etme ihtiyacı duyar. Kaybolan enerjinin yeniden kazanılması için spor iyi bir tercih olacaktır. Peki Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarını tercih nedenlerini şöyle sıralayalım:

Pozisyon: spor yapmak için kararlı olmak gerekir. Ancak kararlı olmak her gün düzenli yapılan egzersizler, antrenmanlar ile desteklendikçe spor yapmanın amacına ulaşılabilir. Ankara büyük şehir olması spor salonlarının bulunduğunuz yere ne kadar uzak olduğu önemlidir. Bunun için Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarını tercih ederken evinize yakın yerleri tercih edin. Böylece yakın bir spor salonu günün her saatinde spor yapmaya imkân verdiği gibi uzaklık gözünüzde büyümeyecektir.

Hizmet saatleri: kadınlar iş hayatından zaman bulsa, ev işlerinden zaman kalmadığından yakınırlar. Bu durumda Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarının hangi saatlerde açılıp- kapandığı bilgisini edinin. Böylece iş çıkışında ya da ev işleri sonrasında size uyan saatlerde açık olan saatler de spor yapabilirsiniz.

Malzemeler: Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarında kullanılan spor malzemeleri teknolojinin son ürünleridir. Aynı zamanda spor salonunda bulunan miktar da yeterlidir. Hafta sonu ya da tatil günlerinde spor salonları normal kapasitenin üstünde insanlar ile dolacaktır. Bu durumda kullanılan spor malzemesinin herkes tarafından faydalanıyor olması gerekir.

Spor hocaları: sporda ulaşmak istediğiniz hedefi spor hocanı ile paylaşarak bu konuda yapmanız gereken çalışmalar, programlar hazırlanır. Ancak bu durum iletişim kurabildiğiniz hocalar ile mümkündür. Ya da spor hocalarının aldığı eğitim, deneyim, uygulama ve teori donanımı ile ulaşmak istediğiniz hedefte rasyonel bilgiler ile yönlendirileceksiniz.

Hijyen: gününüzün bir bölümünü ayıracağınız spor salonlarında ortamın temiz olması gerekir. Temizlikten kasıt sadece yerlerin veya mekânın temizliği ile sınırlı değildir. Kullanılan spor malzemelerinin temizliği, lavaboların temizliği, kafelerin temizliği, ortamdaki havanın temizliği çok önemlidir. Ayrıca kullanılan spor aletlerinin düzenli bakımının yaptırılması gerekir.

Fiyat politikası: spor yapmak önemli bir aktivitedir. Ancak bütçenizi sarsmadan spor yapmak daha keyifli olacaktır. Uygulanan indirimler, fırsatlar gibi fiyatların düşürülmesi konusunda müşterilere yardımcı olacak fiyat politikaları uygulayan spor salonlarına yönelmek gerekir.

Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonları yukarıda saydığımız bütün unsurlara sahip olması ile müşterilerin en çok tercih ettiği mekanlar arasına girmiştir. Yapılan araştırmalar sonucunda Ankara'daki spor salonlarının en iyi olmasındaki iddiada buna bağlıdır.

Ankara'daki En İyi Kadınlara Özel Spor Salonlarında Yapılan Aktiviteler Nelerdir?

Ankara'da binaların, yolların her geçen gün artarak farklı aktivitelerin yapılması için alanların yok olmasına neden olmaktadır. Bu durum da yetkililer spor aktiviteleri için özel ve büyük spor salonları yaparak insanların hareket alanlarını tekrardan genişlettiler.

Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarında kadınlar zayıflama programları, rahatlama için yapılan egzersizler, sağlıklarını korumak için pilatesler, kendini korumanın yollarını öğrenmekteler. Kadınlar kendilerini tehlikelerden, saldırılardan korumak için özellikle bu spor salonlarını tercih etmektedir. Çalışma hayatı nedeni ile günün geç saatlerinde eve dönmek zorunda olan kadınlar kendilerini güvende hissetmek, sorunsuz bir şekilde eve dönmek isterler. İşte Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarında uzak doğu kökenli savunma sanatları ile kadınlar özgüvenlerini yeniden kazanmaktadır.

Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonları kadınların zayıflama için çeşitli programlar da uygulamaktadır. Kadınların grup egzersizleri ile hem eğlenmek hem de sağlıklı bir şekilde kilolardan kurtulmak artık çok basit. Bunun için yapılması gereken Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonlarından size uygun olanlardan birine kayıt yaptırmaktır. Gerisini uzman doktorların ve eğitmenlerin kılavuzluğunda halledilmektedir. Sağlığınızı en az sizin kadar önemseyen bir ekip ile çalışmak kilo verme konusundaki azminizi destekleyerek pes etmeyeceksiniz.

Ankara'daki en iyi kadınlara özel spor salonları ihtiyacınız olan motiveyi de kazandıracaktır. Spor yapma da verdiğiniz karar çalışmalarınıza da yansımalıdır. Çalışma süresi boyunca eğitmenlerin desteği ve gözlemi ile desteklerini eksik etmeyeceklerdir.