AŞKIN CİLASI ROMANTİK AKŞAM YEMEKLERİ

blog yazısı ekle !

AŞKIN CİLASI ROMANTİK AKŞAM YEMEKLERİ

Romantik yemekler demek aşk yemekleri demektir. İnsanın önüne ne koysan lezzetli gelir aşk ile olunca o yemek ama insan aşık ya en güzellerini ister her şeyin sevdiği için en güzel bakışlar, en güzel kıyafetler, en güzel yemekler hatta en güzel halini sunmak ister sevdiğine durum böyle olunca da Ankara'da en iyi romantik yemek mekanlarında ağırlamak ister insan sevdiğini...


Romantizm inceliktir, nezakettir, sevdiğin insanın gözlerinde en derinlerde kaybolmaktır. Fakat günümüz gerçeği diye bir şey de var ki, yaklaşık 10 kişiye sorarak yanıt alamadığımız tek sorudur. Acaba romantik yemekler olmadığı için biz mi yoksa erkekler mi suçlu ?

Adamlarda " ben bunu şimdi en iyi romantik yemek mekanına götürsem ne olacak kesin dırdır edip önündeki yemek yerine beynimin etini yiyecek " diyor olabilir. Aslında öküz olan erkekler değil de biz olabilir miyiz? Yani ben bir çok kadına " romantik bir akşam yemeği nasıl olur ? " diye sorduğum da kimse 2 kelime laf edemedi. " Mum, şarap, şömine, güller kem küm eee şey bilemedim yaa" dediler yani bizde de sorunlar olduğunu anlamış olduk böylece.

Hayır daha acısı da neydi biliyor musunuz? Romantik yemek neden yenir? sorusuna verilen cevaplardı. Kesin bir suçu vardır ve affettirmek için yada ağzından laf almak için gibi daha sıralayamayacağım neler neler... Eee adam seni niye romantik bir yemeğe götürsün ki...



Loş Işıklar ve En İyi Romantik Yemek Mekanları


Romantik yemekler mekanlarında ve romantizm de olmazsa olmazı olan 3 ana malzeme var mumlar, kırmızı güller ve kırmızı atmosfer, aşkın rengi kırmızı ya romantizmde aşk demek o zaman kırmızı olacak arkadaş romantik yemek mekanlarında Ankara'da en iyi romantik yemek mekanlarına dahi gitseniz kırmızı olacak mum olacak. Zaten Ankara insanları - yalnız dikkat ederseniz kadınları yada erkekleri diye kesinlikle ayırmıyorum - romantiklik konusunda yeterince başarısız olunca bu konuya bir el atarak anlayan insanlar olarak bilir kişi hazırlıkları yapıyor ve bizim romantik akşam yemekleri yememizi sağlıyorlar.

Zaten bildiğimiz ve duyduğumuz kadarı ile romantik yemekler hep akşamları yenir. Sanırım sebebi de mum olması çünkü mum ana malzeme yani şimdi mum olmadan nasıl olacak. Neyse biz duyduklarımıza göre bir şeyler daha söyleyebiliriz.

Ankara'da romantik yemek mekanları daha loş ışıkları olan ve lüks olmasına göre sadece büyük mumlardan oluşan sadece mum ışığına kadar uzayan mekanlarıdır. Ankara'da en iyi romantik yemek mekanları keşke sahil kenarında olsa da "deniz ve mehtap sordular seni neredesin" şarkısı eşliğinde dans ederken deniz ve mehtabı izlesek diyenler vardır. Duru durun onlara da Ankara'da en iyi sahil konseptli romantik yemek mekanlarını nerede bulabileceklerini söyleyeyim.

Ankara Gölbaşı mekanları sahil istediğin zaman sana önerim Gölbaşı'daki en iyi romantik yemek mekanları olacak. Çünkü deniz yoksa göl var, nedir yani sanki girip yüzecek misin romantik akşam yemeğinde :) Neyse sonuç olarak loş ışıklar çok önemli

En İyi Romantik Yemek Mekanları ve Kırmızı Güller


Tabi ki 2. ve en önemli ana malzemelerimizden biri olan kırmızı güller hiç bir romantik yemek yoktur ki olmasın. Güllerin rengi bazen değişiklik gösterebilirse de ana renk kırmızıdır. Zaten mekan da ona göre hazırlık yaptı ama gönlün beyaz güllerden yana olur oda olur bir demet çiçekle gel de beyaz , kırmızı fark etmez. Ankara'daki romantik yemek mekanlarının bazıları gecenin en güzel detayı olan çiçekler konusunda da size yardımcı oluyor. Ama sizin kendi elleriniz ile seçtiğiniz çiçekler daha iyi olur diyorsanız yada romantik yemek mekanı bu isteğinizi karşılamıyorsa veya da siz romantik yemek mekanında vermek istemiyor onu elinizde güller ile karşılamak istiyorsanız o zaman sevdiğiniz kadına gitmeden bir çiçekçiye uğrayabilirsiniz.


Ankara'daki en iyi romantik yemek mekanları sizin için hemen hemen her şeyi en ince detayına kadar düşünerek sizi yormadan, işlerinizi bölmeden hazıra konmanıza yardımcı oluyor. Masanızdan masaya gideceğiniz yola kadar hepsi ama hepsi ince ince düşünüyor.

Ambiyans ve yemekler bile o gün için hazırlanmış özel menüler ile sizlere sunuluyor. İnsanların artık vaktinin kısıtlı olmasından mı yoksa üşengeç olmasından bilemem ama bildiğimiz ve duyduğumuz kadarı ile her şey hayal ettiğinizin çok daha üstünde bir şekilde sizlere sunuluyor.

Kırmızı Ortam ve En İyi Romantik Yemek Mekanları


Aşkın rengi kırmızı olduğundan olsa gerek her yer kırmızı oluyor. Mesela tavuk yiyemezsiniz o gece kırmızı et tüketeceksiniz hani ben arkadaşlarımın paylaştıkları resimlerden görüyorum hepsinin önünde kırmızı et var. Diyelim ki siz vejetaryensiniz kusura bakma ya o kırmızı et yenecek yada derhal o ortam terk edilecek , kırmızı et yemiyorsan romantizm, aşk senin neyine ?

Ankara'da en iyi romantik yemek mekanlarına bak istersen kapıda seni kırmızı gül yapraklarını yürüdüğün yollara ve yerlere sererken, o yolların her 2 kenarına kırmızı mumlar ile refüj çalışmaları yapılmış iken ardından masaya kırmızı gül yaprakları döşenmiş iken yine masanın yanında yere kırmızı mumlar ile kalpler, seni seviyorumlar yazılmışken, hatta isminizin baş harflerinin yazılı olduğu balonlar dahi kırmızı iken ne demek ben vejetaryenim kalk git bu ortamı terk et hemen şimdi.

Ondan sonra vay efendim bu adam odun gibi, yok efendim bu bir demet çiçek getirmiyor. Nasıl getirsin adam sen kırmızı et yemiyerek tüm ortamın romantizmini bozdun rezil ettin güzelim geceyi bu adam nasıl romantik olsun.

Ankara'daki bazı romantik yemek mekanları bu renk olayını öylesine ciddiye almış ve özel kırmızı keman dahi yaptırmış iken sen sen evet sen kırmızı et yemek ne demek ? Ayıp ediyorsun gerçekten şarabın bile kırmızısı seçilmiş böylesine özel ve böylesine nadide günde bunu o adam yaşatmaya hakkın yok.

Ankara'daki En İyi Romantik Yemek Mekanları ve Diğer Şeyler


Vallahi romantik yemek mekanları on numara ve kırmızı ortamlar yaratarak romantizm adına gerekli her şeyi yaparken çok ince detayları da unutmuyor. Bu güzel romantik yemek mekanları sizler için 3 ana malzeme olan mumlar, kırmızı güller ve kırmızı atmosferden sonra baharatlarını da eklemeden olur mu hiç ?

Tabi ki olmaz şimdi ortaya bir adet kalpli ve kırmızı pasta gelmesin mi? kırmızı balonlar ve kırmızı masa örtüleri olmasın mı? Kemancılar olmasın da eksik mi kalsın güzelim atmosfer, bence bir şömine de hiç fena olmaz hatta bence kırmızı kırmızı kalpli çerçevelere asılmış o güzelim resimleriniz ya o anılar onları hiçe mi saysın güzelim mekan.

Tabaklarınızın bile kalpli olması gerekir masa süslemeleri her şey kalpli olmalı mesela. Kalpli kağıtlar aşk cümleleri ve seni seviyorumlar da yazılmalı yoksa afetmeyin kalkın masadan. Ankara'nın en iyi romantik yemek mekanına sahiden siyah bir elbise ile gitmeyi düşünmedin inşallah kırmızı olacak elbisen ki ambiyansı bozmayasın.

Şuan Ankara'nın en iyi romantik yemek mekanında kırmızılar içinde oturuyorsun ve tüm hazırlıklar bu gece için yapılmış hazırsın. Sıra sende artık evlenme mi teklif edersin, ilanı aşk mı edersin, kendini mi affettirirsin tamamen sana kalmış. Mekan sana istediğin her şeyi verdi hem de en kırmızısından gerisi sana kalmış. Belki evlilik yıl dönümü kutlayacaksınızdır ya da ilk tanışma yıl dönümü de olabilir. Belki de sadece çıkma yıl dönümüdür.

Kırmızılı ve aşk dolu nice romantik akşam yemeklerine ...