EN İYİ DÜĞÜN SALONU – AÇIK HAVA

blog yazısı ekle !

EN İYİ DÜĞÜN SALONU – AÇIK HAVA

EN İYİ DÜĞÜN SALONU – AÇIK HAVA

Düğün salonu; eğlence, davet, özel günler için insanların bir araya gelerek vakit geçirdikleri mekanlardır. Günümüzde sıradanlaşan düğün salonları yerine, açık hava gibi farklı mekân tasarımları ile düğün gibi özel günler için yeni seçenekler oluşturuldu.

Düğün salon seçimi evlenecek çiftler için hayatları boyunca hatırlayacakları özel günlerin önemli detayıdır. Beğenilen düğün salonu kimi zaman bütçeleri aşmakta kimi zamanda bütçe hesaba katılmaksızın beğenilen düğün salonu için karar verme aşamasına geçilir. Buna bağlı olarak bütçenin büyük bir kısmı düğün salonuna yatırılarak ileriki dönemler hesaplanmamaktadır. Evlenecek çiftleri böylesine etkileyen düğün salonu bazen görkemli olması yeterli olmayabilir. Uğrunda yüklü miktarda para ödemeyi kabul ettiğiniz düğün salonu diğer ayrıntıları ile bütün gecenin mahvolması için yeterlidir.

Eğer kusursuz bir düğün salonu ve gelmiş geçmiş en güzel gelin- damat olmak istiyorsanız Ankara'dak, en iyi düğün salonu – açık hava mekanlarını tercih edebilirsiniz.

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

devamını oku... Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Pars Garden Pool

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara


Ankara'da En İyi Düğün Salonu – Açık Hava Tercih Ederken Hangi Hususlara Dikkat Etmek Gerekir?

  • Davet edilen kişilerin net listesi yapılmalıdır. Aynı zamanda düğün salonu için para ayrılmalıdır. Daha sonra Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekân seçimi yapılabilir. Davet edilen kişi sayısı büyüklüğündeki düğün salonu misafirlere göre masa sayısı demektir. Yani gelen her davetli oturacaktır ve kimse kapıdan dönmek zorunda kalmayacaktır. Böylece planlı bir düğün salonu davetlilerin ve sizin eğlencenizin aksamadan devam etmesini sağlar.
  • Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekân seçiminde verilen hizmetler nelerdir? Açılış kapanış saatleri? Beklenmeyen durumlar yaşanırsa anlaşılan fiyata dahil midir? Mesela düğün törenin uzaması gibi. Eğer önceden bu tür bilgileri almazsanız genin sonunda ayrıca fatura ödemek zorunda kalırsanız.
  • Seçtiğiniz Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekânı kimse yokken gözünüze hoş görünebilir. Peki, düğün esnasında bu düzen böyle kalacak mı? Veya davetlere servis, hizmet anlattıkları gibi mi? Bu tür düşünceler zihninizi meşgul ederken çözüm önerimiz bu mekânın dolu halini yani düğün halini gözlemlemenizdir. Böylece vaat edilen hizmet seçenekleri ile rasyonel bilgi edinebilirsiniz.
  • Ankarada en iyi düğün salonu – açık hava mekanı için kesin bir ücretten bahsetmek söz konusu değildir. Kimisi yemek ücreti- masa ücreti- mekan ücreti bir paket halinde sunarken kimi mekan da sadece mekan ücreti sunulur. Diğer ayrıntılar bu ücrete dahil edilmez. Düğün salonun tüm detayları belirlenmelidir.
  • Otopark konusu çoğu düğün salonunda göz ardı edilmektedir. Bu yüzden uzaktan gelen davetliler için büyük bir sorun olmaktadır. Ankarada en iyi düğün salonu – açı hava mekanı için otoparka sahip olması büyük trafik sorunun ortadan kaldırmaktadır.

Ankara'daki En İyi Düğün Salonu – Açık Hava Mekânın Avantajları Nelerdir?

Kapalı düğün salonunda en büyük sorunlardan biri büyük mekanlarda bulunan gösterişli ve havalı sütunlardır. Bu durum mekânın ambiyansına olumlu katkısı olabilir. Ancak görkemli ve büyük kapalı mekanlar davetliler için sorun olabilir. Yani görüş açısını engelleme gibi davetlilerin rahatsız olmasının yanı sıra, ses dağılımına büyük engel olmaktadır.

Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekânın en önemli avantajı da budur. Görüşü engelleyen kocaman sütunlar yoktur. Tavanın yüksekte olması gibi sorun olmayacaktır. Çünkü mekânın üzerinde masmavi gökyüzü vardır.

Diğer bir avantaj özellikle bahar ve yaz aylarında mükemmel hava da kapalı alanda bunaltıcı ortam yerine ferah ve oksijenin bol olduğu mavi gökyüzü altında eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekânı işletmecileri düğün anında beklenmedik hava olayları için oldukça tedbirli davranmaktadır. Her zaman yedek plan ile beklenmedik hava olaylarında düğün gününün kesintiye uğramasına fırsat vermemektedir.

Ankara'da En İyi Düğün Salonu – Açık Hava Mekânı Yeterli Derece De Hijyenik Mi?

Her konunun başında mutlaka hijyen gelmektedir. Veya göz ardı edilemeyecek konulardan biridir; hijyen. Özellikle de böyle insanların kalabalık ve halka açık mekanlarda özellikle lavabo hijyenin en dikkat edilmesi gereken alanlardır.

Ankara'daki en iyi düğün salonu – açık hava mekânı için müşterilerin tercih ederken belirleyici unsuru olmuştur. Gerek lavabo gerekse ortamın temizliği ve hijyen olması mekânın tercihinde önemli bir yere sahiptir. Aynı zamanda lavaboların kapasitesi de yeterlidir.

Düğün salonlarının olmazsa olmazı ses sistemi ve ışıklandırmadır. Müzik sesinin netliği ve yüksekliği son teknolojinin ürünleri olan hoparlörler ile sağlanmaktadır. Böylece açık hava da ses akustiği tam sağlanamıyor gibi algısı ortadan kaldırılmaktadır. Ayrıca akşam veya gündüz aydınlatması ile rengarenk bir ortam tamamlayıcı atmosfer olmaktadır. Sadece akşam ışıkları ile ortam aydınlatılır gibi sade bir düşünce yanlıştır. Gündüz saatlerine uygun ışıklar ile ortam renklendirilmektedir.

Ankara'daki en iyi düğün salonu – açık hava mekânı sadece salon şeklinde değildir. Ortam seçeneği fazladır. Mesela bir bahçe, bir otelin havuz kenarı gibi açık hava da alternatif seçenekler ile düğün salonu seçerken birçok seçenek vardır.

Ankara'daki en iyi düğün salonu – açık hava mekânı pasta – limonata ikilisi, yemekli, geleneğimizin bir parçası olan zurna- davul ikilisi gibi seçeneği bol imkanlara sahiptir. Pasta ve limonata ikilisini nostaljik bulanlar olabilir. Ancak demode bulanlar olacaktır. Bu durum da düğün konseptini kendi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Düğün günü hizmet ile ilgilenmek yerine zamanınızı sevdikleriniz için harcamak istiyorsanız Ankara'da en iyi düğün salonu – açık hava mekân işletmecileri bunu da düşünmüştür. Düğün salonunda bulunan organizasyon ile bütün akış ile ilgilenmektedir. Size sadece düğün gününü sadece akraba, arkadaşlarınız ile eğlenerek harcamak düşmektedir. Böylece hiçbir ayrıntı atlanmayacak, aksaklık meydana gelmeden harika bir gün olacaktır.