SENİN PERİ MASALIN, SENİN DÜĞÜN DANSIN

blog yazısı ekle !

SENİN PERİ MASALIN, SENİN DÜĞÜN DANSIN

Büyük gün için gün sayarken tüm gelinlik provaları, alışverişler, mekan düzenlemesi, organizasyonlar, kına gecesi, misafirler, gelenler gidenler sorular ve heyecan arasında birde aksilikler birbirini kovalıyor. Düğün fotoğrafçısı, düğün fotoğrafları için mekan belirleme, salonda mı çekilsin stüdyo mu olsun, dış çekim mi olsun diye düşünürken, aynı zamanda da en ilginç düğün fotoğraflarına bakarken peri masalının tüm düzenlemeleri ve tüm detayları ile ilgileniyorsun.


Yorgun ve bitkin bir halde olsan da unutma düğün dansı senin düğün de pırıldamanı sağlayacak, hem tarzını ortaya koyarken hem aranızdaki uyumu sergileyecek hem de misafirlerinde coşmasına veya da romantizmin doruklarına çıkmasına sebep olacak, sizi ve misafirleri gülücükler hatta kahkahalara boğarak neşelenmenizi sağlayacaktır.

Düğün dansı aşkın dansıdır. Sizin ve aşkınızın dansını nasıl ve ne tarzda olacağı konusunu da başkalarının seçimlerine sakın ama sakın bırakmayın. Kendi düğün dansınızı kendiniz belirleyin.

Pars Garden Pool

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı – Ankara

Mavi Cabed Dans Akademi

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara

Taraça Resto Pub

Çankaya

devamını oku... Adres: Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi Willy Brand Sokak 1/A Çankaya - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu

Kızılay

devamını oku... Adres: Mithatpaşa Caddesi 51/4 Kızılay-Ankara

Emir Kaya Dans Okulu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara

Armoni Dans ve Müzik Akademi

Dikmen

devamını oku... Adres: Osman Temiz Mahallesi 1026. Cadde No:50 Dikmen-Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara

HSM Hobi Sanat Merkezi

Kızılay

HSM Hobi Sanat Merkezi dans konusunda uzman eğitmen kadrosuyla Ankara'da faaliyet gösteren ve konusunda önde gelen kuruluşlardan birisidir. Kızılay Atatürk Bulvarı üzerindeki geniş ve konforlu salonlarımızda çocuk, genç ve yetişkin herkesin katılabildiği faaliyetlerimizde aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.devamını oku... Adres: Atatürk Bulvarı No:61 (Zafer Çarşısı, Mine Mağazası 2 bina yanı) Kızılay-Ankara

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

devamını oku... Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Demiurk Sanat Akademi

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Yunus Emre Mah. Catalkaya Sokak No: 48-1 Yenimahalle Ankara

Salsa Ankara Dans Akademisi

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:35 K:1 Bahçelievler-Ankara

Evrensel Sahne Sanat

Kızılay

devamını oku... Adres: Karanfil sok. 37/9 Kızılay-Ankara


Peki Ama Beğendiğim Düğün Dansını Bilmiyorum ...


Hey sakin ol !!! Bunca derdin arasında sen bir de bunun için mi telaşlanacaksın, boş versene bırak sen hayallerinin dansını seç ve ardından da sana bu dansı ettirebilecek Ankara'daki en iyi düğün dansı kursuna yazıl gitsin. Hem tüm bu koşturmacalardan uzaklaşıp stres atmanı sağlar, hem daha zinde kalmanı sağlar, hem de evlilik öncesinde nasıl daha fazla uyum içerisinde olacağınızı en iyi düğün dansı kursunda öğrenebilirsin.

Ankara'daki en iyi düğün dansı kursuna gidildiğinde aşkın dansını seçmezseniz ve sizi ve aşkınızı yansıtmayan bir dans üzerinde ısrarcı olursanız sizin için hem çok keyifli olmayacak hem de sizi ve aşkınızı yeterince yansıtmayacak bir en iyi düğün dansı kursu olarak anılarınızda ve düğününüz yer alacak.

Belki de yapmanız gereken kendi istekleriniz ile aşkınızı ve yeteneklerinizi birleştirerek en iyi koreografiyi belirlemek hatta yeniden en yeni düğün dansını yaratmak olacaktır.

Uzayda Muz Yiyim Çilek Tadı da Gelsin


Neden olmasın bu senin düğünün ve senin peri masalın, bu masaldaki peri sensin bu peri dansı da senin. Gerçekten Ankara'da bir çok düğün dansı kursu var. Fakat siz Ankara'nın en iyi düğün dansı kursuna giderseniz uzayda muz yersiniz ve çilek tadına da doyarsınız. Neden olmasın ki.

Uzayda muz yerken çilek tadına doymak ne alaka diyenler mutlaka vardır. Şimdi şöyle ki " ben doğuluyum geleneksel bir şeyler de olsun fakat biz davul zurna ile dans ederken Amerikan romantik komedilerinden de fırlamış gibi bir düğün dansı olsun. " diyor olabilirsin. Yada " kemençe veya tulum çalsın, davul fonda tıngırdatsın, lakin ben yine de Ankara'nın en iyi düğün dansı kursuna gitmişim bu da anlaşılırken, aynı zamanda da yine de Amerikan romantik komedi filmlerindeki gibi bir düğün dansı olsun." da diyor olabilirsiniz.

Oldu Olacak Davul - Zurna ile Caz Yapsınlar Sende Düğün Dansı


Gerçekten Ankara'nın en iyi düğün dansı kursunu ve hocasını tercih etmiş iseniz bu da mümkün öyle ki onlar size en iyi müzik gruplarını ve en iyi orkestrayı kurarlar fakat siz buna uyum sağlayabilir misiniz? Ankara'nın en iyi düğün dansı kursuna gittiyseniz inanın size en iyi koreografiyi sunar ve hepsini sizin için en modern şekilde harmanlayıp sizin davetlileriniz önünde büyüleyici br düğün dansı yapmanızı sağlayabilirler. Siz yeter ki ne istediğinizi bilin ve onlara anlatın onlar sizin için en iyisini seçerek size sunacaklardır.

Gerek Yok Egzantirik Mevzulara Diyorsanız


O zaman sizde kendi tarzınızda ve kendi istediğiniz gibi bir seçim yaparsınız. Mesela kursa gittiniz ve kafanız karma karışık Ankara'nın en iyi düğün dansı kursunu seçtiniz sonuçta biraz kafamdaki sorulara da cevap bulayım dediniz. Ankara'nın en iyi düğün dansı kursu size bu konuda en iyi düğün dansı eğitmenleri ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Sorun yok sakin bir şekilde kendinizi ve partnerinizi en iyi düğün dansı kursu hocalarının eline bırakın ve onlar hem sizin hem de partnerinizin kafa karışıklığını gidersinler.

Belki de siz farklı bir tarzda mesela son derece romantik bir düğün dansı istiyor olabilirsiniz fakat partneriniz daha hareketli bir düğün dansından yana olabilir. Sakin gerilmeyin, sakın tartışmayın, bırakın kendinizi yine en iyi düğün dansı hocalarının eline ve bilgisine inanın sizden ilham alarak neler neler ortaya çıkaracaklarına inanamazsınız.

Ankara'da düğün dansı trendleri arasında en güzeli de gelin ve damadın sahne de arkadaşları onlara eşlik ederek toplu olarak yaptıkları danslardır. Hem son derece eğlenceli hem de çok büyük ve güzel bir düğün dans şöleni halini alır. En güzel anılarınızı biriktirdiğiniz bu güzel ve özel peri masalınız da yani düğününüzde unutulmaz bir gün geçirebilir ve harika bir anı daha ekleyebilirsiniz.

En İyi Düğün Dansı Kursu Anılarımız Diye Video Gösterisi


Hatta size Ankara'nın en iyi düğün dansı kursu anısı olması için bir kaç tüyo da vermeden edemeyeceğim. Mesela siz hem düğün dansı kursunda yaşadığınız anılarınızı misafirlerinize sunmak adınabir video haline getirerek onlara izletip eğlendirebilirsiniz. Düşünsenize bir anda salon kararıyor ve ekranlarda şimdi sizin için hazırladığımız bu düğün dansı için katıldığımız düğün dansı kursunda neler yaşadık. Bazen çok güldük, bazen çok yorulduk ama hep çok çalıştık ama her şeye rağmen çok eğlendik diyerek, düğün dansı kursu anılarınızı video gösterisi olarak konuklarınıza sunabilirsiniz.

Olaya daha da fazla renk katarak düğün esnasında yaptığınız o dansı da video olarak ekleyerek öncesi - sonrası olarak birleştirebilir ve ileride çocuklarınıza hatta torunlarınıza izleterek biz de zamanında az hızlı gençler değildik diyerek havanızı atabilirsiniz. Yada isterseniz sadece birer anı olarak da saklayabilirsiniz.

Bu video gösterisinden sonra kendi en iyi düğün dansınızı yaparak istediğiniz tüm duyguları o gece sizin için, sizin mutluluğunuza şahit olmak için gelen misafirlerinizde uyandırabilirsiniz.


Düğün Dansı Neye Göre Belirlenmelidir ?


Sizin gönlünüzde yatan aslana göre belirlenmeli, yani önemli olan sizin ne istediğiniz. Tabi konsepte de kıyısından köşesinden uydurabilirseniz işte o zaman tam bir görsel şölene dönüşecek bir düğün olacaktır. Hepimizin hayali akıllardan çıkmayan ve herkesin vay be ne düğündü ben hiç böylesine eğlendiğim bir düğün daha hatırlamıyorum diyecekleri bir düğün olsun isteriz. Bazen bunu nasıl yapacağımızı bilemeyiz fakat biraz araştırma sonucunda bestofankara.com adresine ulaştıysanız sizde hem aradığınız fikirleri hem de aradığınız Ankara'nın en iyi düğün dansı kursunu bulabilirsiniz.

Gerçekten emek verdiğimiz ve her seferinde daha da güzeli olsun dediğiniz tüm her konuda yanınızda olmayı seviyoruz. Bu özel gününüzde belki bir gelin çiçeği belki bir gelin başı yada gelinlikçi arıyor olabilirsiniz. Biz size tüm bu aradıklarınıza ulaştıracak adres olmayı seviyoruz.

Sizin hayallerinizdeki düğün ve sizin tarzınızdaki bir düğün için en iyi düğün dansı kurslarına başvurun ve herkesi kendinize hayran bırakın. Ankara'nın en iyi düğün mekanı veya Ankara'nın en iyi düğün dansı kurslarını arıyor olabilirsiniz biz sizin için buradayız.