ANKARA’DA CHA CHA BİR BAŞKA

blog yazısı ekle !

ANKARA’DA CHA CHA BİR BAŞKA

Cha cha dansı,latin bir dans türüdür. Kübalı kadınların ayaklarının çıkardığı sesten,günümüze gelen adı ile, hareketleri ile, görselliği ile, kıyafetleri ile aslında her detayı ile göz alan bir dans türüdür. Cha cah dansı insanın içini ısıtıyor aynı zamanda da yerinde durmanı engelliyor. Nerede cha cha naparsan yap gözlerini kapattığında boynunda çiçekten kolyeler ve sahil kenarında uçuşan eteklerin ile ateşin etrafında dans eder gibi hissediyorsun kendini...

Ankara Cha Cha Kursları ve Kadınlar

Bu sebepten olsa gerek Ankara'da ki Cha cha dans kursları günümüzde özellikle kadınların en çok talep gösterdiği, müzik eşliğinde hem eğlenmek hem fit olabilmek, hem de günün yorucu ve

stresinden uzaklaşmak, günlerine de ekstradan farklılık katabilmek için yazıldıkları dans kurslarıdır. Cha cha dans kursları günümüzde kendine bu denli özen gösteren kadınların daha çok tercih ettikleri yerler olsalar da aynı zamanda da düğün dansı içinde oldukça fazla ilgi gören dans kurslarındandır.

Ankara Cha cha dans kurslarına giderek zayıflamak ve fit gözükmek artık bayanların gözünde büyümüyor tam tersine çok daha eğlenceli ve kolay bir hale gelmiştir.

Ankara'da cha cha dans kursları sadece kadınlar için yada yetişkinler için değil küçük prens ve prensesler içinde oldukça uğrak mekanlar olmuşlardır.

Mavi Cabed Dans Akademi

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Beautiful Garden Eymir

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Yaylabağı Mahallesi Yaylabağı Küme Evleri No:364 Gölbaşı - Ankara

ParSport Club

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Eymir Mahallesi 832. Sokak No:23/6 Gölbaşı-Ankara

Crypto Dans Stüdyosu

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Crypto Dans Stüdyosu - Bahçelievler 3. cad 70. sok (eski 27.sok.) 3/A Bahçelievler-Ankara

Deniz Spor Kulübü

Maltepe

devamını oku... Adres: Şehit Gönenç Caddesi No:16/A (Eski maltepe pazarı karşısı) Çankaya-Ankara

The Beats Pilates Personal Training

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Alacaatlı Caddesi, 2873. sokak. Anchor İş Merkezi, 3A No:8, Çayyolu-Ankara

Mürüvvet Line Dance

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1936. Cadde No:10/3 Ümitköy-Ankara

HSM Hobi Sanat Merkezi

Kızılay

HSM Hobi Sanat Merkezi dans konusunda uzman eğitmen kadrosuyla Ankara'da faaliyet gösteren ve konusunda önde gelen kuruluşlardan birisidir. Kızılay Atatürk Bulvarı üzerindeki geniş ve konforlu salonlarımızda çocuk, genç ve yetişkin herkesin katılabildiği faaliyetlerimizde aramızda sizleri de görmekten mutluluk duyacağız.devamını oku... Adres: Atatürk Bulvarı No:61 (Zafer Çarşısı, Mine Mağazası 2 bina yanı) Kızılay-Ankara

Emir Kaya Dans Okulu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Odabaşı Caddesi Bahar Sitesi Hanımeli Apartmanı 14/1-B Türkkonut Çayyolu-Ankara

Adım Sanat ve Dans Okulu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yaşamkent Mah. 3300. Sokak No: E / 5 Modacity Yaşamkent - Ankara

Salsa Ankara Dans Akademisi

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler Mahallesi Azerbaycan Caddesi No:35 K:1 Bahçelievler-Ankara

Mürüvvet Line Dance - Yıldız

Yıldız

devamını oku... Adres: Turan Güneş Bulvarı Nişantaşı Center No:2 Yıldız-Ankara

Broadway Sanat Akademi

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2402. Cadde No:11 Yenimahalle - Ankara

Temel Eğitim Spor Kulübü

Keçiören

devamını oku... Adres: Aktepe Mahallesi 949. Cadde 32/B Keçiören - Ankara

Angora Dans Stüdyosu

Tunalı

devamını oku... Adres: Güvenevler Mah. Güneş Sokak 1/1 - Şili Meydanı Tunalı-Ayrancı-Ankara

Evrensel Sahne Sanat

Kızılay

devamını oku... Adres: Karanfil sok. 37/9 Kızılay-Ankara

Atlas Sanat Okulu

İncek

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi 3602 Sokak No: 1/65 Ankara - İncek

Alt Sahne Müzik ve Dans Kursu

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Bahçelievler Mahallesi 39. Sokak 15/A Çankaya - Ankara

Karçiçeği Bale ve Dans Okulu

Kızılay

devamını oku... Adres: Mithatpaşa Caddesi 51/4 Kızılay-Ankara

Armoni Dans ve Müzik Akademi

Dikmen

devamını oku... Adres: Osman Temiz Mahallesi 1026. Cadde No:50 Dikmen-Ankara


Ankara Cha Cha Kursları İle Kopalım

Ankara'da cha cha dans kursları toplu bir grup ile ayrıca birebir partner ve müzik eşliğinde günün stresinden arınıp her şeyi unutup kendini partnerine ve müziğe verip ortamın, grubun bütün yüksek enerjisi ile kendine gelerek hem günün enerjisinde alıp döne döne dans ederek eğlendiğin, mutlu olduğun yerler olarak sana destek veriyor. Hayatın sıkıcı ritminden çıkıp daha eğlenceli bir ritmine kendini bırakmak istiyorsan Ankara cha cha dans kursları tam sana göre. Ankara'daki cha cha kursları sayesinde hem sosyalleşip hem de en güzel dans figürleri yapalım tozu dumana katalım.

Ankara Cha Cha Kursu ve Yakışıklı Partnerim

Bayanların dans kursu dediğinde aklına gelen ilk şeylerden birisi de yakışıklı bir partnere

düşmeyi istemesi ve bunun için dua etmesidir. Ankara'da Cha cha dans kursuna gidip de

neden yakışıklı bir partnerle dans etmeyelim ki. Dans ve yakışıklı bir partner dans kursuna

gitmek için en güzel sebeptir. Şöyle yakışıklı bir partner ile cha cha yapar iken kendi hayal ediyorsun, o yakışıklı ile cha chanın ritmine kendini bırakıyorsun. Ankara cha cha kursuna kayıt yaptırdın ve gittin içeriye giriyorsun ve partnerini bekliyorsun ki işte tam o anda " ama ben böyle hayal etmemiştim" diye bir hayal kırıklığı alıyor seni.

Fakat genelde bu hayaller ile başlanan dans kurslarında tek yakışıklı olan cha cha dans hocasıdır ki oda büyük şansın varsa denk gelir. Şöyle hem cha cha yapalım hem gözümüz ve gönlümüz açılsın desek de pek mümkün olmuyor ne yalan söyleyelim. Günümüzün bütün stresini yakışıklı partnerimin kollarında bir kuğu gibi süzülerek geçirmeyeyim ki... Bu bizim de hakkımız değil mi? Bir bakmışsın ki cha cha kursuna herkes partneri ile gelmiş ve sen yalnız başına gelmişsin işte o an yalnızlığın yüzüne dank diye çarpıyor. Ne olur yani cha cha dans kursları sana partnerini hediye olarak verse ve bu partner ile cha chaya doysanız ama yok anacım kaldın yine tek başına koca dans kursunda aslında cha cha dans kursları belki de buradan bir yol bulup yürürler.

Ankara Cha Cha Kursları ve Çocuklar

Yaşımız kaç olursa olsun müzik, dans vazgeçilmeyenlerimiz arasında başrol oynar. Cha cha dansı ruhumuz da var. Çocuklar gelişimi süresince her zaman farklı farklı bir çok kursa yazılır ve kendilerini geliştirmeleri için eğitimler alırlar cha cha dans kurslarının önemi de bu sahne de oldukça büyüktür. Küçük yaş çocuk grubunun da kendini benimseme , bedenini tanıma, kendi farkındalıklarını keşfetmesine ve anlayabilmesinde büyük rol oynar. Aynı zamanda çocuklarımız için sosyalleşmek içinde Ankara cha cha kurslarına da vakit ayırmaları oldukça önemli çünkü hem özgüven gelişiminde hem de sosyalleşme ve iletişim kurma açısından oldukça yarar sağlayacak kursların başında Ankara Cha Cha kursları yer alıyor.

Çocuk gelişiminde oldukça önemli bir rol oynayan kurslar özellikle çocuklarımızın kendilerine güvenme ve doğru iletişim konusunda oldukça büyük önem taşıyor. Tüm çocuk kurslarında olduğu gibi çocuklar için dans kursları da çocuklarımıza çok fazla şey katmaktadır. Her çocuğun mutlaka kız yada erkek demeksizin bir dans kursuna giderek kendilerini bulma çabalarında onlara yardımcı olacaktır. Anne ve babaların en hassas noktası olan çocukları ve onların sağlıklı, özgüvenli ve saygılı birer birey olmasıdır. Bunları sadece eğitim kurslarına göndererek ne yazık ki çocuklarımıza kazandıramayız.

Çocuklarımızın sosyalleşmesi için aynı zamanda da bu tarz kurslara göndermelisiniz. Aslında ilgi alanı olan bir kursa göndermelisiniz. Bu çocuğunuz için çok önemli olacaktır. Çocuk diyip geçtiğimiz evlatlarımız da aslında bizler için çok da önemsiz olan minicik şeyleri kendi dünyalarında devleşerek onlara stres olarak dönmesine sebep oluyor. Bazen okulda hocasının sorduğu bir soruya veremediği yanıt, bazen oturmaktan sıkıldığı için enerjisini boşaltamaması, bazen de hiç aklınıza gelmeyecek çok ufak bir şey ama bunlar da onların küçük dünyalarında büyük olaylar.

Bu neden ile çocuklarımızı mutlaka bir dans kursuna yazdırarak daha fazla stres atma alanı oluşturabilirsiniz.


Biz Evleniyoruz O Zaman Bekle Beni Cha Cha Kursu

Günümüzde artık o eski klasik düğünler kalmadı. Hani gündemdeki en romantik şarkıyı seçip

slayt gösterisiyle birleştirip göz göze bakıp hem heycanlı hem ürkek bir şekilde dans etmeye

çalıştığımız o acemice danslar yok artık. Klasik danslı düğünler out Cha cha danslı düğünler in ,

Ankara'da cha cha dans kursları düğün sezonunda özellikle bayanların eşlerini sıkıştırıp sonrasında her ikisinin de eşleri ile severek gittiği düğünlerine farklı bir konsept yaratarak unutulmaz anılar

yaşatmak için Ankara Cha Cha kurslarını kapısına dayanıyorlar.

Çiftler bazen iki kişilik bazen de yakın arkadaşların ile birlikte farklı bir koreografi ile düğün dansını yapmak isteyebilir ve bunlarında oldukça farklı bir şekilde alışılmışın dışında bir şeyler olmasını istiyorsanız kesinlikle Ankara cha cha kurslarının kapısını bir çalmakta yarar var. Düşünsenize herkes klasik bir dans beklerken siz ve arkadaşlarınız bir anda sahneye atladınız ve kalabalık bir dans ekibi arkanızda gelin ve damat önde çılgınlar gibi cha cha yapıyorsunuz.

Bence sırf bu sahne bile cha cha ile düğün dansı yapmaya yeterli olabilir. Sıradan düğünleri kenara itip onca emek verdiğin düğününde herkesin aklında kalacak bir dans ile başlatmak sizce de son derece güzel bir tercih değil mi ?