EN İYİ FİTNESS SALONLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ FİTNESS SALONLARI

Fitness, Egzersizlerin oluşturduğu yeni bir spor dalıdır. Fitness yapanların kısa sürede sağlığına kavuşarak dinç ve çeviklik kazanır.

Fitnessi diğer spor dallarından ayıran en önemli özelliği kas ve kemiklerin ayrı ayrı çalıştırılmasını sağlamaktır. Bunun içinde aletli veya aletsiz egzersizler uygulanmaktadır. Diğer spor dallarında da teknikler öncesinde ısınma ve basit egzersizler uygulanmaktadır. Kısaca Fitness, diğer spor dallarının başlangıç aşamasını oluşturur. Sebebi ise, hangi spor yapılırsa yapılsın vücutta çalışan belirli kaslar ve kemikler vardır. Bu kemiklerin ve kasların güçlendirilmesi ve her sporda tembelliğinin attırılması için Fitness çalışılır.

Fitness esnek bir spordur. Hangi hedefe ulaşmak isteniyorsa ona uygun çalışma egzersizleri belirlenir. Yani hedefe ulaşacak kişinin kilosu, cinsiyeti, yaşı, önceki spor deneyimi, vücut yapısı gibi unsurlar kişiden kişiye göre farklılık göstermektedir.

Hangi spor dalına ilgi duyuluyorsa mutlaka işlin ehli tarafından gözetim ve teknik destek sağlanması gerekir. Ankara'daki en iyi Fitness salonları ile Fitness egzersizleri de uzman kontrolünde gerçekleştirilmektedir. Hareketlerin esnek olması ve kullanılan aletler ile teknik bilgi takviyesi gerektirmektedir.

Bee Gym

İncek

devamını oku... Adres: Kızılcaşar Mahallesi 1209. Sokak 3/A Avlu Sitesi Gölbaşı - Ankara

Fit GYM

Çukurambar

devamını oku... Adres: Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi 2 D Blok No:10 Koç Kuleleri Çukurambar - Ankara

Non Stop Sports Center

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400 Sokak No:5 Çankaya - Ankara

Ncm Personal Training

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 2983 Cadde No:72/A Yaşamkent-Ankara

Pilates Chi Coffee and Healthy Food

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1986. Cadde No:2 Müstakil Ümitköy - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty

Ümitköy

devamını oku... Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Advanced Terapi Pilates

Mustafa Kemal Mahallesi

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2132. Sokak No:3/1 Çankaya - Ankara

Kulüp 150 Karate ve Savunma Sanatları

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2400.Sokak No:5 Çayyolu-Ankara

Mead Boutique Sports

Batıkent

devamını oku... Adres: İlkyerleşim Mahallesi 1997/1 Sokak No:2 Batıkent - Ankara

Winner Club

Keçiören

devamını oku... Adres: Gün Sazak Caddesi No: 111/ A-B Keçiören - Ankara

İkra Spor Kulübü - Çakırlar

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

Fit Life Gym

Keçiören

devamını oku... Adres: Yükseltepe Mahallesi 2107. Cadde 3/l Keçiören - Ankara

Akademi Spor Uğur Öneş

Demetevler

devamını oku... Adres: 357. Cadde No: 25/G Demetevler - Ankara

Krav Maga Ankara

Eryaman

devamını oku... Adres: Şehit Osman Avcı Mahallesi Göksu Prestij Konutları Kat:2 No:37 Eryaman - Ankara

İkra Spor Kulübü

Batıkent

devamını oku... Adres: Yeni Batı Mahallesi 2349.Sokak Genel İş 11 Sitesi Batıkent - Ankara

MZ Sport Club

Çankaya

devamını oku... Adres: İlkbahar Mahallesi Galip Erdem Caddesi 576.Sokak No:12 Çankaya-Ankara

Quads Team

Çayyolu

devamını oku... Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Cadde 16-B/10 Kule Evo Çayyolu-Ankara

Base Life Club

Çayyolu

devamını oku... Adres: Angora Caddesi No:209 Beysupark Çayyolu-Ankara

Gorilbey Gym

Tunalı

devamını oku... Adres: Esat Caddesi No:115 Çankaya - Ankara

Big Town Academy

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1243 Sokak No:10/B Cevizlidere-Ankara


Ankara'daki En İyi Fitness Salonları İle Katılımcılar Hedeflerine Ulaşıyor

Ankara'daki en iyi Fitness salonlarına katılan sporcuların arasında en yaygın hedefler arasında sağlıklı olmak ve sıkı, fit bir görüntü kazanmak için. Fitness ile hem fiziksel hem de ruhsal sağlığa katkısı ile kesin iyileşme sağlamaktadır. Böylece sağlığına önem verenlerin adresi Ankara'daki en iyi Fitness salonları haline gelmiştir. Bir de görüntüsüne önem verenler vardır. Bu müşteriler hem kilo vermek, verdiği kiloların uzun vadede vücuttan uzak tutulması için yoğun egzersizlere ağırlık verilmektedir. Böylece kalori yakan süreci hızlandıran çalışmalar, sindirim sisteminin tembelliğine son veren egzersizler, terlemeyi hızlandıran çalışmaları kapsar.

Ankara'daki en iyi Fitness salonlarındaki Fitness çalışma programları ile kişilerin masa başı işlerinden dolayı hantallaşan, tembelleşen hem iç sistemi hem de dış sistemini tetikleyerek yeniden harekete geçirir. Yine teknolojinin esir aldığı gençleri bu dünyadan kurtararak onlar için yeniden bir dünya kurmalarını sağlar. Ankara'daki en iyi Fitness salonları yeni bir pencere açmaktadır hayata. Böylece bakış açısını değiştirmek isteyenler için iyi bir fırsattır.

Ankara'daki En İyi Fitness Salonlarında Uygulanan Çalışma Programlarının Kişiye Kazandırdıkları Nelerdir?

  • Hormonların salgılanmasını hızlandırır. Mesela testosteron hormonu ve östrojen hormonu gibi. Salınımını hızlandırır. Buna bağlı olarak kişinin ruhsal olarak gevşemesi sağlanır. Rahatlama yaşanır.
  • Spor ile fit bir vücuda kavuşmak artık herkes tarafından bilinmektedir. Fitness ile fit bir vücuda sahip olan kişilerin özgüven seviyelerini artırmaktadır. Böylece kendi ile hayatla barışık bireylere dönüşür.
  • Uyku problemi yaşayanlar için düzenli bir dinlenme süreci oluşturur. Uyuyamayanlar veya çok fazla uyku çekenlerin egzersizler boyunca bu problemlerden kurtulmaktadır.
  • Olaylar ve problemler karşısında mantık yürütmeyi güçlendirir. Buna bağlı olarak problemlerin karşısında çözüm üretmek kolaylaşır.
  • Fitness egzersizlerini uzun vadede yapan sporcular için yapılan araştırmalarda ciddi hastalıklara yakalanma riskleri çok düşük olduğu belirlenmiştir. Özelliklede kalp rahatsızlıkları ve kanser gibi.
Ankara'daki En İyi Fitness Salonlarında Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Fitnesse yeni başlayanlar veya devam ettirenlerin ciddi ve programlı bir çlışma programları uygulaması gerekir. Hareketlerin ve çalışma programların ciddi olarak yürütülebilmesi için azim, istek gibi unsurların yanı sıra birde Fitness için bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Bunlar:

  • Egzersizler öncesi olumlu yanlarından başka bir de risk durumunun tespiti gerekir.
  • Vücudun Hareketler esnasında esnek ve rahat olması için özel kıyafetler tercih edilmelidir eşofman, tişört ve spor ayakkabısı gibi. Özellikle spor ayakkabılarının yumuşak olması gerekir.
  • Ankaradaki en iyi Fitness salonları uzman ekibi ile müşterilerine doğru ve tam bilgi ile çalışma sürecine hazırlar. Bu durumda katılmcıların bu sürece eksiksiz katılım sağlamalıdır. Ayrıca çalışma programlarını tam ve düzgün bir şekilde yerine getirmelidir.
  • Fitness hareketleri için vücudun esneliğine ihtiyaç vardır. Böylece başlamadan önce esneme- germe hareketleri ile kasların, kemiklerin ısınması ve uyarılması gerekir. Bu durumda olası sakatlanmalar için büyük bir önlem alınmış olacaktır.
  • Hareketler içerisinde özellikle kilo çalışmaları ve diğerleri için uyumlu ve seri yapmak gerekir. Bu uyum belirlenen süre içinde yapmak için kolaylık sağlar.
Yeni başlayanlar için çalışmalar temelden başlayıp zora doğru gitmelidir. Çünkü vücutta fazla yağ yakımı ancak bu program ile mümkündür.

Ankara'daki en iyi Fitness salonları sayısız başarı ve sayısız müşteri memnuniyeti ile hizmetine yıllar eklemektedir. Müşterilerin belirledikleri hedeflere ulaşmalarında uzman ekibin özverili çalışması başarıları her geçen gün katlamaktadır.

Ankara'daki En İyi Fitness Salonlarında Yeni Başlayanlar İçin Özel Programlar

Fitness egzersizleri için vücudun esnek yapısında olması gerekir. Bunun için uzmanlar tarafından fitnesse başlama yaşı 16'dır. Bu yaş için geç kalanlar endişe duyarak fitnesse başlamaktan vazgeçmektedir. Ankara'daki en iyi Fitness salonlarında özel programlar uygulanmaktadır. Bu programlar adaptasyon odaklıdır. Hareketleri tanımak, vücudu tanımak, yetenekleri görmek, esneklik kazanmak gibi temel ve basit bir programı oluşturmaktadır.

Ankara'daki en iyi Fitness salonlarında uzmanlar tarafından hazırlanan programın dışına çıkılmaması gerekir. Çünkü aşırı çalışmak, vücudun zorlanmasına neden olur. Buna bağlı olarak sakatlanmalar meydana gelir.

Ankara'daki En İyi Fitness Salonlarında Serbest Ağırlık Veya Makineler İle Ağırlık Çalışma Süreci

Çalışma amacına göre kullanılan ağırlık çeşitleri de değişmektedir. Mesela belirli kas gruplarını çalıştırmaya yönelik egzersizler serbest ağırlık ile mümkündür.

Makine ile yapılan ağırlık çalışmaları kişinin yardım almadan yapabileceği çalışma programı sağlar. Kasların tamamını çalıştırmaya yöneliktir.

Ağırlık çalışmak isteyen spor severler için farklı seçenekleri ile Ankara'daki en iyi Fitness salonları, teknolojiden en üst seviyede yararlanılmaktadır. Normal hayatta teknolojinin esir olduğu insanlar, Ankara'daki en iyi Fitness salonlarında teknolojinin en son malzemeleri ile sağlık ve görünüşlerini iyileştirmektedir.