EN İYİ AYAK BAKIMI GÜZELLİK SALONLARI

blog yazısı ekle !

EN İYİ AYAK BAKIMI GÜZELLİK SALONLARI

EN İYİ AYAK BAKIMI GÜZELLİK SALONLARI

Ayaklar, gün içerisinde vücudun bütün ağırlığını taşımaktadır. Yaz aylarında sıcağın ve kuru havanın etkisi ile çatlamalar, terleme gibi etkiler ayak derisinin zarar görmesine hatta yıpranmasına neden olur. Kış aylarında soğuk havanın kuru soğuğundan korumak için çorap ve kapalı ayakkabı ile önlemler alınır. Ancak bu kadar kapalı ortam hava girişini engeller, zaman içinde bakterilerin üremesine neden olur.

Basit Yöntemler İle Günlük Ayak Bakımı Nasıl Yapılır?

Gün içerisinde uzun süre ayakta durmaya karşı ayakların rahat ayakkabılar ile yorulmalar minimuma indirilmesi gerekir. Bunun için özellikle de kadınların çok sık tercih ettiği yüksek topuklar yerine düz tabanlı ayakkabılar tercih etmek gerekir.

Çorapların günlük değiştirilmesine özen gösterilmelidir. Aynı zamanda çorapların pamuklu olması terin emilimini kolaylaştırır ve ayakların kuru kalması sağlanır.

Günün yorucu etkisinden kurtulmak için hem de ayakların sağlığı için günlük yıkamak gerekir. Suyun içerisine eklenecek malzemeler suyun etkisini artırarak bakımı güçlendirmektedir.

Çatlamalara karşı ayaklar için nemlendiriciler tercih edilmelidir. Özellikle de banyo sonrasında gözeneklerin açılması ve ayak derisinin yumuşaması ile krem sürülebilir.

Ayakların tırnak kesimi de önemlidir. Batık oluşumuna karşı tırnağın şekline göre kesim yapılmalıdır. Ayrıca derinden kesmemek gerekir.

Yukarıda saydıklarımız basit yöntemlerdir. Evde gece yatmadan önce yapılması gereken kişisel bakım önerisidir. Profesyonel bakım olarak pedikür gibi işlemler için güzellik salonları tercih edilebilir. Ankara şehrimiz tarihin ve politikanın esintilerini taşımaktadır. Bu yüzü ile Ankara ciddi bir şehirdir. Güzellik salonlarının ışıltılı ve cıvıl cıvıl insanları ile dolup taşması ile sokaklarının caddelerinin hareketliliği, Ankara'nın renkli yüzünü göstermektedir. Günün her saatinde bakım yaptırmak ve güzelleşmek için gelen kadınlar güzellik salonları kapısında kuyruk oluşturmaktadır. Bakımlı ve güzel olmak her kadının hayalidir. Bunun için Ankara da açılan her güzellik salonları kadınlara güzel olmak için sunulmuş bir imkandır. En iyi ayak bakımı da sunulan hizmetlerin başında gelmektedir.

Ebru Çakmak Bayan Kuaför ve Güzellik

Gölbaşı

devamını oku... Adres: Bahçelievler Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi 132/C Gölbaşı - Ankara

Chic Güzellik ve Kuaför Salonu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi Şehit Eren Bülbül Caddesi 22/23 Beker Plaza 42/B Yaşamkent - Ankara

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

devamını oku... Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Eda Kaynarca Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Caddesi 16/3 Kat 3 Kızılay-Ankara

Aynur Taşkıran Nail & Beauty

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Buğday Sokak No:6/47 Kozlar Çarşısı Çankaya - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu

Ümitköy

devamını oku... Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

devamını oku... Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahimesut Mah. 2207 Cad. No 9/20 1. Kat Şehriyar AVM Etimesgut Bağlıca - Ankara

Arinka Beauty Güzellik Salonu - Emek

Bahçelievler

devamını oku... Adres: Emek Mahallesi 8. Cadde No:187/4 Bahçelievler-Ankara

Black Pearl VIP

Kızılay

devamını oku... Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/5 Kızılay - Ankara

Aura Bakım & Güzellik Merkezi

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No:128 D:1 Yenimahalle - Ankara

Tülin Çetin Beauty Zone - Tepe Prime

Mustafa Kemal Mahallesi

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:266 A/11 Tepeprime Çankaya - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Tülin Çetin Beauty Zone Güzellik Salonu

Çayyolu

devamını oku... Adres: Beytepe Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı No:1/C D:18 Beytepe 1923 Giriş Kat Çankaya - Ankara

Loves Face Beauty Salon

Çayyolu

devamını oku... Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2779.Sokak No:24 Çayyolu-Ankara

Jasminn Beauty Club

Batıkent

devamını oku... Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Nilüfer Alpay Güzellik Salonu

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1235. Cadde 5/9 Doğa Apartmanı Çankaya - Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Atelier Soho Beauty

Batıkent

devamını oku... Adres: İnönü Mahallersi 1729. Sokak No:4/13 Velux AVM Yenimahalle - Ankara


Ankara'daki En İyi Güzellik Salonlarında Sunulan En İyi Ayak Bakımı Hizmeti

Güzellik salonlarında sunulan hizmetlerin daima en iyisi hedeflenmektedir. Bir kadın birçok defa güzellik salonlarına giderek bakım ve çeşitli hizmetlerden yararlanmıştır. Yazımızın başlığındaki en iyi ayak bakımı hizmetindeki büyük iddia yıllar önce Uzakdoğu da keşfedilen bir yöntemin uygulanmaya başlanmasında saklıdır. Ayağın altında bulunan özel noktalar ile akupunktur yöntemidir. Bu noktalara özel yağlar ile masajlar yapılması kişilerin zihinsel ve ruhsal yönden dinçlik kazandığıdır. Böylece kötü enerjiden kurtulmak ayak masajı ile mümkündür.

En İyi Ayak Bakımı Nasıl Olmalıdır?

En iyi ayak bakımı için ilk adım doğru ayakkabı seçmek ile başlar. Doğru ayakkabılar birçok sorununun çözüm noktasıdır. Nasır, mantar, batık gibi etkisi uzun süren deri hastalıkları ayakların uzun süreli ayakkabı içinde kalmasından kaynaklanır. Doğru ayakkabı tercihi önemlidir.

En iyi ayak bakımı için ponza taşı önerilerin başında gelmektedir. Çünkü ölü derilerden kurtulmak, kalınlaşıp kuruyan derilerin temizlenmesi için ponza taşına ihtiyaç duyulur.

En iyi ayak bakımı için peeling de unutulmamalıdır. Yaz aylarında deni kenarında geçireceğiniz süre zarfında kumun ayaklarınızın altında en kolay peeling etkisi sunacaktır. Yapmanız gereken yalın ayak kumlar üzerinde yürümektir.

Böylece bu temel ama etkili yöntemler güzellik salonlarına gitmeden kendi başınıza halledebileceğini maliyet açısından da oldukça düşüktür.

Bu saydıklarımızın arasından en önemli olanı nitekim Ankara'daki en iyi güzellik salonlarında yapılan en iyi ayak bakımı hizmetleridir.

En İyi Ayak Bakımı Tarifleri

Ayaklarınızı boş su ile yıkamak yerine suya ekleyeceğini sihirli dokunuşların ayaklarınızın rahatlama etkisini artırmada da yardımcı olacaktır. Ayak banyosu suyuna c vitamince engin limon suyu, tarçın, yumuşatıcı etkisi ile zeytin yağı, süt ve su. Bu malzemeler bir kabın içerisinde karıştırılır ve ayaklar kabın içerisinde yerini alır. 15-20 dakika bekletip ayaklarınızı bolca durulayın. İşlem henüz tamamlanmadı. İşlem sonrası mutlaka nemlendirici ile ayakların derisinin kaybettiği nem geri kazandırılmalıdır.

Ayak bakımı için evde bu tarifler için zamanınız yoksa hemen bir güzellik salonlarına gelerek kendinizi uzman ellerin sihirli dokunuşlarına bırakın. Güzellik salonlarında ilginin yüksek ve kaliteli olması kendinizi şımartmak için en iyi sebeplerdendir.

Piyasa da satılan kremlerin içeriğinden şüphe ediyorsanız doğal içerikli kreminizi kendiniz yapmak istiyorsanız işte tarifimiz: okaliptüs yağı, zeytin yağı, badem yağı ile oldukça kolay hazırlanır. Yağları koyu renkli bir kapta karıştırın. Ayrıca buğday tohumu yağını unutmayın. Doğal içerikli banyo tarifinin ardından doğal içerikli bakım kremi tarifi ile ayaklarınıza hak ettiği değeri verin.

Ankara da bulunan güzellik salonları her alanda kendini geliştirmek ve hizmet yelpazesini genişletmek isteyen mekanlar ile dolu. Kadınlar hem çalışma hayatına hem de ev hayatına ara vererek güzellik salonlarında zaman harcamak istemeleri doğal bir sürece dönüşmüştür. Güzellik salonlarında Saçlardan ayak bakımına kadar her konuda ayrı ayrı uzman yetiştirilmektedir. Günümüzde güzellik salonları, kadınlar için saç kesiminden çok daha fazla şey ifade etmektedir. aynı zamanda danışmanlık hizmeti de verilmektedir. Mesela cilt tipinizi öğrenmek için yapılan basit testler ücretsizdir. Bu tür küçük hizmetlerden herkes yararlanabilir.

Karbonat İle En İyi Ayak Bakımı

Eller için, yüz için bakım önemli olduğu kadar ayak için de etkili yöntemler ile bakım yapılması önemlidir. Malzemeler oldukça sadedir. Su ve karbonat. Tedarik edilmesi oldukça kolaydır. Ve her evde rahatlıkla bulabileceğimiz malzemelerdir. Ayakların dayanabileceği sıcaklıktaki suya karbonat eklenir. İçerisine ayaklarınızı sokup bir müddet bekletin.

Karbonatın Ayak Bakımındaki Rolü Nedir?

Karbonatın hayatımızdaki yeri büyüktür. Mesela yemeklerde, tatlılarda, temizlik için de kullanılır. Ayak bakımında karbonatın kullanıldığını yeni öğrenenler için bu süreçteki rolünü de belirleyelim. Ayakların günün yorgunluğunu atması için, bütün bakterilerden arındırılması, ölü derilere etki ederek güçlü bir temizlik işlemi için can simidi görevindedir. Özellikle pedikür yapmak için tırnak kenarlarındaki deriler için ekstra zaman harcamak yerine tırnak dipleri karbonatlı su ile ovularak derilerin zamanla etkisini kaybederek doğal pedikür oluşumunu sağlayacaktır.

Ayak Kokusu Nasıl Önlenir?

Ayak kokusu belki de bütün sorunlar içerisinde en rahatsız edici olandır. Özellikle de toplum içerisinde çok hoş olmayan bir durumdur. Ancak bu durum utanç olarak hayıflanmak yerine çözüm önerilerimiz ile çözümleri uygulayarak yok etmek gerekir. İçerisinde alkol bulunan kolonya bu süreçteki ilk önemli elemandır. Ayakların ayakkabıdan kurtulduğu anda limon kolonyası ile ovulması gerekir. Arındırma işlemi için bakterilere yönelik anti bakteriyel sabundur. Çünkü bakterilerin çoğalması ayak kokusuna neden olur. Bu işlemler düzenli ve sürekli uygulanması sonucunu. Günde göstermeye başlayacaktır.

Ankara da her geçen gün açılan güzellik salonları sadece bakım ve güzelleşmek için avantaj olarak düşünülmemelidir. Bu alanda kendine iş bulan veya güzellik konusunda uzmanlaşmak isteyenlere iş imkânı sunmaktadır. Böylece Ankara da istihdam için oldukça geniş bir paya sahiptir. Dünya da her geçen gün güzellik piyasası için yeni ürünler ve yöntemler üretilmektedir. Ve piyasaya sürülmektedir. Ankara girişimcileri desteklemesi, yeniliklerin ülkemize getirilip tanıtılması veya bu sektörde deneyimli elemanların yurt dışına gönderilmesi için teşvikleri sunmaktadır. Ankara Sadece yeniliklerin merkezi değildir aynı zamanda güzelliklerin ve güzelliğin de merkezi haline gelmiştir. Böylece en iyi ayak bakımı hizmetini Ankara'daki en iyi güzellik salonlarından alabilirsiniz.