EN İYİ KAŞ TASARIMI

blog yazısı ekle !

EN İYİ KAŞ TASARIMI

Kaş tasarımı genel ifade ile kaşları yeniden şekillendirmek ve hacim kazandırma işlemidir. Kaş tasarımında belirli teknikler ve yöntemler kullanılmaktadır. Kaş tasarımı kendi içinde birçok stil ve uygulama yöntemine de sahiptir.

Kaş şekli insanın mimiklerini belirginleştiren bir unsurdur. Bu yüzden kaş tasarımı ile farklı şekillerdeki kaşlar kişinin ifadesini değiştirme de büyük rol oynar. Bir kişiye uygulanacak kaş tasarımında kişinin yüz hatları, göz yapısı, kaşın sahip olduğu kıl yapısı, kişinin tarzı, yaşı gibi birçok faktöre göre kaş tasarımı yapılmaktadır. Uzman tasarımcılar tarafından Deneyim, teknik ve beceri ile harmanlanan işleme denir. Bütün bunlar dışında kaş tasarımında kuralların, yöntemlerin dışında bir de kaş tasarımcının özel yöntemleri de vardır.

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Etimesgut

devamını oku... Adres: Ahimesut Mah. 2207 Cad. No 9/20 1. Kat Şehriyar AVM Etimesgut Bağlıca - Ankara

Seren Ertan Güzellik Salonu

Çankaya

devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 480 Sokak 6/A Çankaya - Ankara

Aura Bakım & Güzellik Merkezi

Yenimahalle

devamını oku... Adres: Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No:128 D:1 Yenimahalle - Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Rukiye Kuba Beauty Studyo Güzellik Salonu

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Yüksel Caddesi No:8 Kızılay-Ankara

Aynur Taşkıran Nail & Beauty

Tunalı

devamını oku... Adres: Barbaros Mahallesi Buğday Sokak No:6/47 Kozlar Çarşısı Çankaya - Ankara

Sıla Güzellik Salonu

Elvankent

devamını oku... Adres: Topcu Mahallesi 1543 sok. No:7/A Etimesgut Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

devamını oku... Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Chic Güzellik ve Kuaför Salonu

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Alacaatlı Mahallesi Şehit Eren Bülbül Caddesi 22/23 Beker Plaza 42/B Yaşamkent - Ankara

New York Beauty By Kübra

Ümitköy

devamını oku... Adres: Mutlukent Mahallesi 1943 Cadde 1957 Sokak No:1 Çankaya - Ankara

Gülden Kazancı Güzellik Salonu

Bağlıca

devamını oku... Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi 61/3E Ledalife Bağlıca - Ankara

Holy Light Beauty

Kızılay

devamını oku... Adres: Meşrutiyet Mahallesi Karanfil Sokak 39/7 Kızılay - Ankara

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

devamını oku... Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Sibel Koç Beauty

Yaşamkent

devamını oku... Adres: Yapracık Mahallesi 3258. Cadde Angora Çarşı 3/A Blok No:5 Yenimahalle - Ankara

Nilüfer Alpay Güzellik Salonu

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1235. Cadde 5/9 Doğa Apartmanı Çankaya - Ankara

Black Pearl VIP

Kızılay

devamını oku... Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/5 Kızılay - Ankara

Neslim Güngen Güzellik Merkezi ve Bayan Kuaförü

Mamak

devamını oku... Adres: Cengizhan Mahallesi 817. Sokak No:8/D Mamak - Ankara

Atelier Soho Beauty

Batıkent

devamını oku... Adres: İnönü Mahallersi 1729. Sokak No:4/13 Velux AVM Yenimahalle - Ankara

Tansu Kılıç Beauty

Batıkent

devamını oku... Adres: Turgut Özal Mahallesi 1940 Caddesi 81/22 Kuruçayırlı Tower Batıkent-Ankara

BBD Business Güzellik Salonu

Keçiören

devamını oku... Adres: Kızlarpınarı Caddesi Şefkat Mahallesi 48/5 Keçiören - Ankara


Kaş Tasarımında Püf Noktalar

Kaş tasarımı işleminde kaşların görüntüsü için renk ile kıl görüntüsü eklenmektedir. Kaşlar buraya kadar sıradan bir görüntüye sahiptir. Asıl işlem kaş tasarımı ile başlar. Yani kaşların sade, zarif ve göze çarpan bir görüntüsü bu aşamada verilir.

Kaş tasarımlarında uygulanan herhangi bir yöntem yarı kalıcıdır. Bu yüzden kaş tasarımı da kalıcı makyaj uygulamasına aittir. Böylece işlemin titizliği önemlidir.

Kaş tasarımı ile kaşların yeniden oluşturulması, sarkık kaşların kaldırılması, seyrek olan kısımların yeniden doldurulması işlemidir.

Yaşlılık belirtilerinden olan sarkmalar kaşların yapısını da etkilemektedir. Mesela uç noktalarında düşmeler meydana gelir. Bu durumda sadece kaşlar etkilenmez. Yaşlı, hüzünlü ve bitkin bir ifade oluşturur yüzde. Kaş tasarımı yöntemlerinden uygun olanı ile düzeltmek mümkündür.

Kaş tasarımında isimlerini yeni duyduğunuz yöntem ve teknikler kaş tasarımını oluşturur. Ancak kaş tasarımcının uzmanlığı, sabrı, yeteneği, deneyimi, ürünlerin kalitesi ise kaş tasarımın kalıcılığını, şıklığını kısaca işlemin verimini büyük ölçüde etkilemektedir.

Kaş Tasarımı Yöntemleri Nelerdir?

  • Kaş kontür uygulaması
  • 3d kıl tekniği
  • 4d kaş uygulaması
Kaş tasarımı sadece kaş bölgesinde sorun olanlar uygulamamaktadır. Dünyaca ünlü sanatçıların, artistlerin yüz ifadelerini, bakışlarını güçlendirmek amacı ile kaş tasarımı uygulamalarına başvurmaktadır. Zaman içinde yayılan kaş tasarımı son beş yıldır ülkemizde de oldukça popüler bir uygulamadır.

Bakımlı, güzel kadınların kaşlarına önem vermesi ile kalıcı yöntemlere yönelmişlerdir. Kaş tasarımı sadece çalışan bayanların değil ev hanımlarının, 18 yaşından büyük üniversite öğrencilerinin de yaptırdığı güveniliri bir uygulamadır. Bu uygulamayı güvenilir kılan unsurlar nelerdir? Cevabı Ankara'da gizlidir. Çünkü Ankara'daki en iyi kaş tasarımı güzellik salonlarında uygulamalara sahip çok gelişmiş ve modern güzellik salonları bulunmaktadır.

Her güzellik salonunda kaş tasarımı uygulaması yaptırılmamalıdır. Sadece bu konuda uzmanlaşmış kaş tasarımcılara ve lisanslı ürünlere sahip güzellik salonlarında yaptırılmalıdır. Ankara'daki en iyi kaş tasarımı güzellik salonlarındaki uygulamaları ile dünya standartları yakalamış kaş tasarımcıları ile hizmet verilmektedir. Ayrıca işlem öncesinde ön görüşme ile kişinin kaş tasarımında istediği kaş şekli, kaş sorunları gibi bilgilendirme görüşmeleri ile işlem daha sağlıklı olmaktadır. Yani kişinin istediği kaş yapısı ve kaşın sahip olduğu durum ile ön inceleme yapılmaktadır. Böylece kişinin istediği ile sahip olduğu kaş yapısının örtüşmesi incelenir.

Geçmişten Günümüze Kadar Kaş Tasarımı Eğilimleri Nelerdir?

Moda kavramı oldukça geniştir. Saç modası, kıyafet modası, kaş modası gibi. Moda her dönem mevsime, ihtiyaca göre değişmektedir. Kaş tasarımı nasıl bir değişim geçirmiştir geçmişe şöyle bir yolculuk yapalım:

  • 1960'lı yıllarda kaş tasarımı kalın ve sık kaşlar modaydı.
  • 1980'ler de bu çizgi değişti. Kaşlar da zarif ve kavisli bir yapı görülmüştür.
  • 1990'lar da kaşlara dokunuşlar artmıştır. Yani gösterişli ve dikkat çeken kaş yapısı ortaya çıkmıştır.
  • 2000'li yıllar da kaşlar da incelik söz konusuydu. Ancak bu şekil fazla tutulmamıştır.
  • 2012 yılında 1960 yıllarının modasına dönüş görülmektedir. Yani kalın kaşlar tekrardan moda olmuştur.
Ankara'daki en iyi kaş tasarımı güzellik salonlarındaki uygulamaları ile sadece ülkemizdeki değil dünya trendlerine uygun kaş tasarımları ile karşılaşmanız mümkündür. Güzellik salonlarındaki kaş tasarımcılar yurt dışındaki seminerlere katılarak bilgi ve tecrübelerini yenilemektedir.

Ankara'daki En İyi Kaş Tasarımı Güzellik Salonlarında Uzmanlar Bu Uygulamanın Bakışlar Üzerindeki Etkilerini Detaylandırıyor

  • Gözlerin iri görünmesi için kaş şekli önemlidir. Bunun için kaşların kıvrımlı yapısının ön plana çıkarılması gerekir. Kaş araları açılması da unutulmamalıdır.
  • Böylece gözlerin altındaki çukurlarda kendiliğinden kaybolacaktır.
  • Çekici bir görüntü elde etmek için kavisli ve hilal tarzındaki kaş tasarımı ile sağlanabilir.
  • Kaşların aşağı doğru sarkması görüntünün negatiflik kazanmasına sebep olur.
  • Ark stili ile alımlı bir kazanım elde edilebilir.
  • Kişinin konumu, tarzı icabı sert bir ifade istenebilir. Bunu kaşlar ile sağlamak mümkündür. Kaş tasarımında üçgen kaş stili ile yapılabilir.
Yüzdeki ifadenin kaşlar tarafından etkilendiğini yukarıda belirtmiştik. Ankara'daki en iyi kaş tasarımı uzmanları bu ifadenin nasıl değiştirildiği konusunda detaylı ve rasyonel bilgiler ile ifademiz destekleyen açıklamalarda bulundu.

Güzellik salonlarında kaş tasarımı uygulamaları mümkündür. Bu işlem sırasında hijyen ve temizlik önemlidir. Çünkü sağlığa etki oluşturmamak için mekânın temizliğinden, kullanılan aletlerinin temizliğine, ürünlerin kalitesine kadar her şeye dikkat edilmesi gerekir.

Ankara'daki En İyi Kaş Tasarımı Güzellik Salonlarındaki Son Yılın Trendleri Belli Oldu

Ankara'daki en iyi kaş tasarımı güzellik salonları uygulamaları modaya yön vermektedir. Ülkemizin merkezi konumunda olması sadece bir nedendir. Ancak estetik ve yüz yapısına uyan kaş tasarımlarının yanı sıra, dünyaca ünlü sanatçıların kaş tasarımlarını uygulayabiliyor olmaları en büyük unsurdur. Öyleyse son yılın kaş tasarımı trendlerine yakından bakalım:

3d kıl tekniği hem doğal hem de özgün kaş tasarımı oluşturması ile oldukça popülerdir. Kaş rengine uyum sağlaması ile doğallık her zaman korunmaktadır. Ayrıca yaşlanma belirtilerinin kaşlardan silinmesi, kaşların kaldırılması için 4d kaş tasarım uygulaması da hiçbir zaman popülerliğini kaybetmemektedir.